Навіть у найчистішій квартирі посеред людного мегаполіса під час прибирання або випадково можна наткнутися на павука. Не у всіх ця зустріч викликає приємні емоції. В основному люди бояться павуків або відчувають до них неприязнь. Однак, за словами містика, побачити павука - це хороший знак. Павуки приносять багатство і виключно хороші новини. Вони можуть попереджати про біду і небезпеку, які загрожують.

В залежності від того, в який час доби і де саме ви побачили павука в будинку, його появу можна трактувати по-різному.

Іграшковий павучок, alexeygolev.ru
Іграшковий павучок, alexeygolev.ru

Що означає побачити павука в будинку?

Якщо ви побачили павука зранку, то цей день пройде вдало, і ви почуєте хороші новини. А ось якщо павук спускається до очей, то будьте особливо уважні. Ви можете упустити вигоду.

Павук вам попався на очі увечері - це до радісних новин, якщо він спускається - ви щось отримаєте.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Побачити павука опівночі - попередження про фінансові проблеми.

Павук повзе вдома в вашу сторону - до грошей. Побачити його на кухні - до неприємностей з рідними людьми. Павучок у ванній - сигнал, що вам пора позбавлятися від старого мотлоху і готуватися до чогось нового. Побачити його на стелі - хороший знак, а якщо павучок плете павутину, то ваше бажання здійсниться.

Якщо павук тікає по підлозі, то це до змін на краще.

Якщо ви помітили павука на своєму одязі - скоро зможете отримати новіше і дороге вбрання.

Важливо відзначити, що чорні павуки є сигналом біди. Якщо чорний павук сплів під або над ліжком людини павутину, то та незабаром занедужає. Якщо чорний павук сплів павутину над подружнім ліжком, то можлива зрада або охолодження почуттів.

Павук з білим черевцем є сигналом щастя.

Іграшковий павучок, rat-felt.ru
Іграшковий павучок, rat-felt.ru

Чому не можна вбивати павуків в будинку?

Вбивати павука, згідно з народними прикметами, до невезіння, яке буде з людиною потім ще довго. Якщо ви сильно злякалися павука, то краще всього акуратно винесіть його на вулицю і побажайте йому успіху - тоді з вами все буде в порядку.

Павук - це гонець, який приносить людині і погані, і хороші новини. В давнину вважали, що павуки захищають будинок від лиха, хвороб і нечистої сили. Тому вбивати їх ні в якому разі не можна.

Згідно з народними прикметами, після вбивства павука людині доведеться довго відпрацьовувати свою карму: це можуть хворобливі розставання з коханими, матеріальні і фінансові втрати, хвороби.

Все це чекає на вас, якщо ви вирішили вбити павука спеціально. А якщо ви зробили це випадково, то немає нічого страшного.

Іграшковий павучок, Amino Apps
Іграшковий павучок, Amino Apps

Боятися павука не можна - ваш переляк принесе потім погані новини. Якщо ви не злякалися, то звістки будуть хороші.

Коли ви побачили павука, то можна попросити його виконати ваше бажання. Якщо він поповзе вгору, то ваше бажання збудеться, а якщо вниз, то його виконання краще не чекати.

Якщо ви побачили павука в офісі, то є ще кілька цікавих прикмет. Павучок повзе вгору - ви отримаєте хорошу грошову винагороду і успіх. Вниз - вам можуть затримати зарплату, а з начальством відбудеться неприємна розмова. Павучок біжить поруч - прийде діловий лист. Павук раптово впав до вас на стіл - у вас з'являться вороги, які спробують вас підставити.

Нагадаємо, раніше Україна 2020: Ванга, ясновидці та екстрасенси напророкували головні події високосного року Білого Щура.

Також Знай.uа писав, що на українців чекає потужний удар з космосу: названі дати магнітних бур у грудні 2019.

Ще Портал Знайuиа повідомляв, що Білий Щур здійснить всі мрії в 2020 році: лайфхаки по загадуванню бажань у новорічну ніч.