На світ чекають глобальні потрясіння: 2020 рік сповнений випробувань і несподіванок. Таке передбачення залишив нам Вольф Мессінг.

Радянський менталіст, один з найзагадковіших людей планети Вольф Мессінг свого часу зробив прогноз того, що чекає на світ в 2020 році.

Прогнози Вольфа Мессінга і зараз викликають суперечки: багато хто вважає його шахраєм, який вдало уникнув репресій. Але що в такому випадку робити з його пророцтвами, які сповнилися. Адже він називав точну дату закінчення Другої Світової війни, смерть Сталіна, передрік смерть Гітлера і розвал СРСР. Все це важко вважати простим збігом.

Вольф Мессінг, архівне фото з вільних джерел

Пророцтва Мессінга на 2020 рік, перш за все, стосуються країни, яка стала для нього другою батьківщиною - Росії.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Мессінг говорив, що 2019 рік може стати останнім для керівника країни, і в наступному році він ризикує назавжди втратити владу. Провісник попередив, що 2020 рік принесе багато випробувань і глобальних потрясінь всьому світу.

А Росію за його словами, охопить час чвар і інтриг. Країна отримає нового лідера, і він, на відміну від нинішнього президента Путіна, буде мати великий авторитет не лише серед росіян, але і в світі.

Путін, фото: Рамиль Ситдиков

Пророк неодноразово зачіпав тему Третьої світової війни зачіпалася неодноразово. І сьогоднішні заяви політиків та публікації в ЗМІ підштовхують до думок про неминучість цієї страшної події. Однак Вольф Мессінг заперечує початок війни в 2020 році. Задля вирішення проблем він радив державам об'єднуватися.

Мессінг також передбачав, що почнеться протистояння Америки, Росії та Китаю. Америка виявиться на висоті, а от Росії доведеться не солодко. Китайці, за словами Мессінга, почнуть 2020 рік з політичної агресії. Взаємини Росії і Китаю можуть погіршитися після того, як китайці застосують нібито ядерну зброю проти Японії. Це може послужити початком нового етапу в історії людства.

Нагадаємо, Вольф Мессінг напророкував Третю світову війну.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ванга, ясновидці та екстрасенси напророкували головні події високосного 2020 року

Також Знай.ua писав, Мольфар залишив моторошне пророцтво для України