Снігова людина викрадена жителями Нібіру більше не повернеться на Землю. Конспірологи переконані, що аннунаки знищать її. Про це повідомила наукова група під керівництвом провідного російського конспиролога Давида Бадоєва.

На думку фахівців, Єті колись жив на планеті-вбивці, але посварився зі своїми і перебрався на Землю. За довгі роки самотності прибулець здичавів, але через деякий час зумів подружитися з людиною.

Снігова людина, фото з вільних джерел

Як стало відомо, до вторгнення вороже налаштованих інопланетян, існування бігфута приховували. Але після викрадення друг не зміг мовчати і забив тривогу.

Снігова людина, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На Землі Єті більше не з'явиться, так як перебіжчика, який співпрацює з ворогом, жителі Нібіру не залишать у живих. У кращому випадку, вони відсканують його мозок, щоб витягти з нього все, що там є, зокрема – дані про людей, накопичені прибульцем за час життя на нашій планеті. УФологи схиляються до думки, що, швидше за все, бідолаху відправлять на досліди.

Нагадаємо, вчені збираються відправити експедицію до астероїда Психеї, яка складається з коштовних металів.

Як повідомляв портал Знай.ua, астероїд DF31 може зіткнутися з нашою планетою уже в 2020 році

Також Знай.ua писав, Ілон Маск призначив прибульцям з Нібіру зустріч, запуски ракет всього лише прикриття. Він заявляв, що прибульці не тільки ведуть спостереження за нами, але і іноді заважають запускам і випробуванням ракет його компанії.