У знаменитих радянських артистів є діти. Відомо, хто з них пішов по стопах батьків, а хто вирішив присвятити своє життя чомусь іншому.

Лев Дуров - донька Катерина Дурова

Катерина навчалася в Гітісі. Вона грала на сценах Театру на Таганці і Театру на Малій Бронній. Також Дурова вже встигла дістати звання заслуженої артистки Росії. У кіно вона знімається досить рідко, грала в стрічках "Зелений фургон", "Шкільний вальс", "Фантазії Фарятьева".

Лев Дуров і Катерина Дурова

Олег Табаков - донька Олександра Табакова

Більшість людей знають Олександру, як подругу головної героїні у фільмі "Маленька Віра". Вона закінчила МХАТ і збиралася піти по стопах свого батька, але коли той пішов із сім'ї, дівчина кинула професію для того, щоб не перетинатися з батьком.

Олександра вийшла заміж за німецького актора Яна Йозефа Лиферса, народила дочку. Потім вона повернулася на батьківщину і влаштувалася працювати на радіо.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Олег Табаков та Олександра Табакова

Ольга Остроумова - донька Ольга Левітіна

У дитинстві Ольгу Льовітіну віддали в балетну студію при Великому театрі. Але викладачі сказали, що у неї невідповідні фізичні дані. Таким чином, після школи Левітіна поступила в ГИТИС.

На даний момент Левітіна є актрисою московського театру "Ермітаж". Багато хто знає її ролі офіціантки в серіалі "Не родись красивою".

Ольга Остроумова та Ольга Левітіна

Юрій Нікулін - син Максим Нікулін

Максим Нікулін ще в дитинстві дебютував у фільмі «Діамантова рука». Він зіграв хлопчика, що гуляє по воді. Однак подорослішавши він пов'язав своє життя з журналістикою.

Потім Максим почав допомагати батькові управляти Цирк на Кольоровому бульварі. У підсумку він залишив журналістику і став директором цирку. На сьогоднішній день Максим зберігає цю посаду, а також продюсує проекти на ТБ.

Юрій Нікулін і Максим Нікулін

Раїса Рязанова - син Данила Перов

Данила все ж вирішив піти по стопах батька і став актором. Перов дебютував в кіно ще в ранньому дитинстві. В юності навчався у Мхаті. Сьогодні ж він є заслуженим артистом Росії і має в портфоліо 60 фільмів.

Раїса Рязанова і Данила Перов

Інокентій Смоктуновський - донька Марія Смоктуновская

Марія будувала кар'єру балерини у Великому театрі. В результаті вона не витримала складних навантажень і залишила мрію дитинства, а батько допоміг їй стати актрисою.

Зараз Марія не знімається. Вона працює в музеї Школи-студії МХАТ.

Інокентій Смоктуновський і Марія Смоктуновская

Світлана Дружиніна - син Михайло Мукасей

Михайло пішов по стопах батьків і пов'язав життя з кіноіндустрією. Він займається продюсуванням фільмів, серіалів і музичних кліпів, а також працює оператором.

Світлана Дружиніна і Михайло Мукасей

Тетяна Догілєва - донька Катерина Догілєва

Катерина пройшла на акторські курси в Кембридж, після чого вивчилася в Американській академії драматичного мистецтва в Нью-Йорку. Безуспішно спробувавши щастя в Голлівуді, вона повернулася в Росію. Сьогодні Катерина продовжує зніматися в різних вітчизняних серіалах.

Тетяна Догілєва і Катерина Догілєва

Нагадаємо, що завершилися зйомки серіалу "Козаки. Абсолютно брехлива історія". Це перший в Україні псевдоісторичний комедійний екшн-серіал про козаків.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Нью-Йорку (США) на 83 році життя помер відомий актор Рон Лібман.

Також портал Знай.ua писав, що будинок знаменитого американського актора Тома Харді і його дружини Шарлоти Райлі атакували гравці відомої на весь світ Pokemon GO.