Люди вірять у велику кількість забобон. Чимало з них пов'язані зі стрижкою волосся. Кажуть, що волосся не можна обрізати у північ, а також п'ятницями.

У цей день тижня не можна стригти волосся, оскільки це може викликати безліч "сюрпризів". Особливий ризик неприємних змін випадає на 9, 15, 23 і 29 місячні дні. У ці дні категорично не можна йти в перукарню, тому що енергетика людини дуже вразлива у ці дні.

стрижка
стрижка

Не варто планувати похід до перукаря в дні місячного і сонячного затемнення, інакше нешкідлива стрижка може привести до серйозних хвороб. Рекомендується звірятися з місячним календарем стрижки волосся, перш ніж записуватися до майстра.

Зазначимо, що середа- день, коли стрижуться ті, хто бажає будь-яких змін у своєму житті. Якщо ви хочете "притягнути" до себе удачу, вирушайте в перукарню в четвер, ну а п’ятниця для тих, хто готовий до найрадикальніших поворотів у своєму житті. Субота – це своєрідний відхід гріховних "боргів" разом з підстриженим волоссям, за умови, що це волосся ви зберете і спалите. У неділю бажано взагалі не стригтися.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, до реанімації після бутерброда з червоною ікрою на Новий рік: кому може нашкодити вишуканий делікатес.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як відірвати дитину від смартфона і не стати ворогом номер один.

Також "Знай.uа" писав, що куріння сигарет може призвести до розвитку когнітивних порушень у дітей та онуків.