У Великобританії сталася дуже цікава історія. Так, 36-річна шпигунка Тіффані Райт, яка професійно викриває невірних чоловіків та партнерів, зловила майбутнього чоловіка своєї клієнтки на зраді. Хлопця взяли тепленьким в оточенні шести стриптизерок.

Цю історію повідомляють британські ЗМІ.

Стриптиз, Росбалт
Стриптиз, Росбалт

Так, за замовленням своєї клієнтки Тіффані проникла до стриптиз-клубу в центрі британської столиці, де наречений святкував свій останній парубоцький день. Шпигунка здалеку спостерігала, як хлопець підіймався на сцену до стриптизерок під час їх виступу, а потім запросив шість танцівниць до приватної кімнати і зайнявся з ними плотськими втіхами.

Найцікавіше те, що інтимні подробиці Тіффані дізналася від його приятелів, які голосно обговорювали те, що відбувається. А на наступний день жінка розповіла нареченій. На жаль, чи на щастя, дівчина вирішила відмовитися від такої долі і скасувала весільну церемонію.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, коханка лідера Rammstein зізналася, яким був Ліндеманн до знайомства з Лободою: "Однієї мало".

Як повідомляв Знай.uа з залицяльником доньки Заворотнюк трапилося нещастя: колишній Корольової примчав по допомогу.

Знай.uа писав, Степаненко точно в минулому: Петросян одружився з молодою коханкою.