Вірити чи не вірити у вплив зірок на ваше життя, вирішувати тільки вам. Астрологи запевняють, що цей вплив є і описують його для різних сфер життя знаків Зодіаку. Також фахівці кажуть, що знак Зодіаку може багато чого розповісти про характер і смаки людини, а також по цьому знаку можна вибирати другу половинку, адже деякі знаки сумісні, а інші не підходять один одному.

Овен (21 березня 19 квітня)

Жінка-Овен – сильна, смілива, незалежна жінка, вона завжди слід логіці і любить стабільність. Вона завжди з гідністю приймає виклики і неодмінно візьме на себе відповідальність. Жінці-Овну підійде чоловік Рак і Риби. А ось з Левом і Близнюком відносини не складуться.

Телець (20 квітня — 20 травня)

Жінка-Телець обожнює розкіш і любить витончені речі, вона вірна коханка, хороший друг і відмінна господиня. Ідеальною парою для представниця цього знаку стане Рак, а ще краще їй підійде представник її знака Зодіаку. А ось з Левами і Стрільцями жінки-Тельця краще не заводити відносин.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сумісність по Гороскопу, sohati
Сумісність по Гороскопу, sohati

Близнюки (21 травня — 20 червня)

Жінка-Близнюки – особистість дуже романтична і замислена, вона не спокушена, вірна в коханні і дружбі. Представниця цього знаку різнобічно розвинена, авантюристка і дуже дружелюбна. Вона дуже чарівна і може подружитися з ким завгодно. Їй пару відмінно підійде чоловік-Рак і Ваги. А от не складуться відносини зі Скорпіоном і Дівою.

Рак (21 червня 22 липня)

Представниця цього знаку дуже амбітна і добра. Вона обожнює спілкування і шукає людей з однаковими інтересами. Жінка-Рак володіє відмінним почуттям гумору і високим рівнем емоційного інтелекту. Їй підійде чоловік-Терези і Телець, а не складуться відносини зі Скорпіоном і Дівою.

Лев (23 липня — 22 серпня)

Це жінка подобається, коли її обожнюють, у неї величезна его. Якщо їй вдається знайти любов, то вона досить міцна і віддана. Жінка-Лев надійний партнер і вона стане відмінною партією для більш м'яких знаків Зодіаку. А ось їй самій підійде Близнюк і Скорпіон, а не підійде Водолій і Риби.

Сумісність по Гороскопу, sohati
Сумісність по Гороскопу, sohati

Діва (23 серпня — 22 вересня)

Жінка-Діва часто йде в себе і витає в своїх думках, вона дуже вразлива, але намагається приховати це. Її буває важко зрозуміти, але, якщо ви завоюєте її, вона буде з вами назавжди. У Діви складуться відносини з Вагами і Козерогом, а не підійде їй чоловік-Рак і Риби.

Терези (23 вересня — 22 жовтня)

Жінка-Терези дуже непередбачувана і спонтанна, вона завжди знає, чого хоче від життя і не зупиняється, поки не досягне бажаного. Вона логічно мислить, тримає баланс і ніколи не погодиться на менше, завжди домагаючись кращого для себе. Вона енергійна, уміє обґрунтувати свою точку зору і прекрасно взаємодіє з людьми. Чудовою парою для жінки-Терези стане Стрілець і Лев, а не складуться стосунки з Козерогом і Рибами

Скорпіон (23 жовтня — 21 листопада)

Жінка-Скорпіон – це один з найбільш важких знаків. Вона може бути ревнивою, дуже емоційною і пристрасною, а ще у неї високі вимоги до чоловіків. А ще бентежить її сексуальний апетит, а жорстке почуття гумору і гострий язик можуть бути неправильно витлумачені. Цій жінці підійде Козеріг і Лев, а не складеться зі Скорпіоном і Близнюком.

Сумісність по Гороскопу, sohati
Сумісність по Гороскопу, sohati

Стрілець (22 листопада — 21 грудня)

Жінка-Стрілець безстрашна, любить пригоди і свободу, і ненавидить драми. Вона завжди слухає своє серце, куди б її це не призвело. Що стосується відносин, то вона шукає людину, яка розділи її пристрасть до пригод. Таким може стати Овен і Водолій. А от не підійде їй Телець і Діва.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

Жінка-Козеріг дуже весела, енергійна і цілеспрямована особа, у неї відмінне почуття гумору, але вона може бути серйозною і закритою. Але в той же час володіє неймовірним терпінням і ефективними навичками вирішення проблем. Цій жінці підійде чоловік Риби і Діва, а не складуться стосунки з Левом і Овном.

Водолій (20 січня — 18 лютого)

Ця жінка впевнена в собі, вона завжди рухається вперед. Також представниця цього знаку творча особистість, яка прагне до інновацій, вона не любить обмеження. Вона цінує свободу і спроможність ні до кого не прив'язуватися. Жінці-Водолію підійде чоловік Близнюк і Ваги, але не підійде Скорпіон і Риби.

Сумісність по Гороскопу, sohati
Сумісність по Гороскопу, sohati

Риби (19 лютого — 20 березня)

Жінку-Риби може бути складно зрозуміти, вона дуже чутлива, спостережлива і творча особа, завжди щось творить або витворяє. Буває сором'язливою, скромною, романтичною і чуттєвої. Їй підійде чоловік Рак і Козеріг, але не складеться з Близнюком і Вагами.

Нагадаємо, яким знакам Зодіаку доля підготувала чарівний подарунок на початок 2020 року.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, чому розлучаються різні знаки Зодіаку.

Також портал "Знай.ua" писав, що астрологи назвали знаки Зодіаку, які люблять проводити час наодинці з собою.