Еротичний гороскоп на 22 грудня Овен

Овнам слід зібратися з силами, адже не постійно можна йти на сексуальні подвиги. Попросіть у вашої другої половинки влаштувати затишний вечір за переглядом фільму, аби відпочити.

Еротичний гороскоп на 22 грудня Телець

Закохані, Pinterest
Закохані, Pinterest

У неділю Тельців чекає надзвичайно щасливий день. Астрологи пророкують, що представникам цього знаку Зодіаку буде вдатися будь-що, щоб вони не робили. Тому можна сміливо йти на експерименти у ліжку — ваша друга половинка буде у захваті.

Еротичний гороскоп на 22 грудня Близнюки

Зорі віщують Близнюкам непорозуміння в особистому житті. Не варто сприймати усі слова вашої близької людини надто буквально. Також у цей день не варто приймати будь-яких рішень, які можуть вплинути на стосунки.

Еротичний гороскоп на 22 грудня Рак

В цей день ви будете віддавати перевагу не любовним іграм, а спокою і самітності Ваш партнер може зрозуміти це зовсім не так, як потрібно, тому постарайтеся бути максимально відвертими.

Популярні новини зараз
Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться
Показати ще

Закохані, Getty Image
Закохані, Getty Image

Еротичний гороскоп на 22 грудня Лев

У цей день Леви нарешті отримають довгоочікувану порцію насолоди, про яку мріяли увесь цей напружений тиждень. Астрологи радять вимкнути телефон і приділити усього себе партнеру в ліжку.

Еротичний гороскоп на 22 грудня Діва

Закохані, Localgrapher
Закохані, Localgrapher

Астрологи стверджують, що у цей день Дівам вдасться налагодити особисте життя. З вашою другою половинкою пануватиме абсолютний спокій. Можливо, варто наважитися на перехід на новий рівень у стосунках.

Еротичний гороскоп на 22 грудня Терези

Терезам потрібно більш ретельно поставитися до прелюдії, хоча це здається складним і навіть нудним. Влаштуйте вашій другій половинці приємний романтичний вечір або запросіть на побачення.

Закохані, Pinterest
Закохані, Pinterest

Еротичний гороскоп на 22 грудня Скорпіон

На Скорпіонів чекає неочікуваний подарунок від коханої людини. Астрологи радять також віддати усю свою турботу родині та провести час з сім'єю. Віддайте дружині чи коханій свою турботу, а замість цього отримаєте усю її пристрасть.

Еротичний гороскоп на 22 грудня Стрілець

Астрологи наполегливо радять Стрільцям влаштувати сюрприз для коханої людини. Ваш партнер довів, що заслуговує цього, тому не поскупіться на щось приємне й для нього. До того ж, можете придбати собі новий сексуальний комплект білизни.

Закохані, Новости Ярославля
Закохані, Новости Ярославля

Еротичний гороскоп на 22 грудня Козоріг

Козорогам варто більше піклуватися про себе. Зірки радять залишити більше часу для себе, подумати про своє життя та поставити себе у пріоритеті. Ваш партнер зуміє усе зрозуміти.

Еротичний гороскоп на 22 грудня Водолій

У цей день Водолії будуть у центрі уваги усіх, однак не варто втрачати голову й пригати у ліжко до першого, хто попадеться. Зірки радять бути стриманим.

Еротичний гороскоп на 22 грудня Риби

Зірки радять Рибам розібратися зі своїми почуттями та нарешті поринути у вир кохання з головою. Астрологи радять відкинути усі сумніви й віддатися пристрасті.

Нагадаємо, місячний календар на січень 2020 рік підкаже, як вибрати ідеальну зачіску і в які дні не можна відвідувати перукаря.

Як повідомляв Знай.ua, астрологи назвали головні причини розлучення для кожного знака Зодіаку.

Також Знай.ua писав, що Венера увійшла у Водолія: чого очікувати від небесної ситуації і як це вплине на інші знаки Зодіаку.