Приготування до новорічно-різдвяних свят часто може приносити як радість, так і стрес. Особливо хвилюючий момент у виборі подарунків. Головне, щоб ваш подарунок був від щирого серця.

Зберегти ваш святковий бюджет і стати дійсно корисними для того, кому ви хочете зробити подарунок, допоможе наступна підбірка потрібних речей.

Набір ароматизованих свічок
Хто не захоче, щоб у його оселі панували романтична атмосфера і приємний фруктовий аромат. Такий подарунок можна знайте майже у кожній крамниці. Вартість стартує від 30 гривень.

Новий рік 2020: приготувати, страви, салати, закуски, ivona.bigmir.net
Новий рік 2020: приготувати, страви, салати, закуски, ivona.bigmir.net

Мило ручної роботи
Цей подарунок можна зробити самому або ж придбати. Краще це зробити в онлайн магазинах, адже це допоможе зекономити більше грошей та часу.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Домашня квітка
Не знаєте що подарувати колезі, або вчительці вашої дити до Нового року? Неочікуваним подарунком стані Різдвяна квітка – зігокактус Шлюмбергера.

Маски для обличчя
Здивуйте свою подругу набором різних масок для обличчя. Це саме той подарунок, яким жінки точно будуть користуватися кожного дня.

Різноманіття дитячих подарунків захоплює, ivona
Різноманіття дитячих подарунків захоплює, ivona

Пухнасті вироби
Порадуйте своїх рідних м'яка яким та пухнастим одягом або взуттям. Це не тільки виглядає мило, але й додає комфорту у повсякденне життя.

Дитячий намет для ігор
Підібрати подарунок для маленької дитини завжди важко, адже подарувати чергову м'яка яку іграшку, або настільну гру може кожен.

Прикраси на новорічну ялинку
Різноманіття ялинкових виробів дійсно вражає! Ви можете зверни прикрасу будь-якої форми: пляшка шампанського, фігурка тварини, обличчя кіногероя і т. п.

Набір мультитулз
Іноді важко вгадати, що саме необхідно вашому батькові чи чоловікові. На постійне запитання «Що тобі подарувати?» чуємо одну й ту ж саму відповідь «Нічого!». Проте набір мульти тулз у вигляді брелока буде незамінним помічником і не залишить байдужим жодного чоловіка.

Солоденьке
Не обмежуйте свою фантазію щодо подарунків банальною шоколадкою чи коробкою цукерок. Спробуйте здивувати своїх близьких баночкою розтопленої карамелі, кремовим медом, арахісовою пастою або незвичайним конфітюром.

Для справжнього шеф-кухаря
Гарною ідеєю для подарунка справжньому любителю куховарити буде іменна кухонна дощечка. Коштує такий подарунок не дорого, проте виглядає досить презентабельно.

Канцелярія
Безпрограшним варіантом подарунку до Нового року будуть канцелярські дрібнички. Блокноти, ручки, планери, календарі – без цього не обійдеться жоден завсклада.

Для домашніх улюбленців
Цього року й наші чотирилапі друзі вели себе гарно, тому їм також можна зробити подарунок.

Чесно кажучи, не важливо, якою буде ціна подарунка, адже головне - увага. І обирайте подарунок від щирого серця, тоді він буде справді потрібним.

Нагадаємо, як правильно обрати ялинку на Новий рік: прості поради для кожного українця.

Як повідомляв Знай.ua, Кабінет міністрів визначив, скільки у 2020 році триватимуть новорічні та різдвяні канікули для українців.

Також Знай.ua писав, що експерти наукового центру "Інститут аграрної економіки" підрахували, в яку суму в цьому році українцям обійдеться приготування салату Олів’є на Новий рік.