Астролог визначила знак зодіаку, представникам якого неймовірно щаститиме у новому 2020 році. У рік Білого щура Стрільці зможуть заявити про себе як про професіоналів і зайнятися зміцненням здоров'я.

Для тих, хто народився під знаком Стрільця у 2020 році з'являться можливості для особистого і кар'єрного зростання, і навіть можливості відкрити свою справу. Крім того, представники знаку зможуть заявити про себе як про професіонала, у них з'явиться хороша можливість зміцнити своє здоров'я. Про це розповіла астролог Оксана Костюк.

Гороскоп, фото: Гороскоп Гуру
Гороскоп, фото: Гороскоп Гуру

"Єдине, що "відтінятиме" життя Стрільців у 2020 році – це наявність кармічної планети Кету. Якщо ви хочете отримати знання, піднятися на вищий рівень, то саме час. Але якщо ви хочете на цьому ще й заробити – вам не дадуть, ви до цього ще не готові. Кету – це багаж минулого, те, що ви накопичили/заслужили/заробили. Його не можна продати, його можна використовувати, щоб зрозуміти/згадати в чому ваше щастя. А найдорожчі та найважливіші речі в житті безцінні. Або віддайте, або не дивуйтеся, що ви не отримали зворотний фінансовий фідбек", - підкреслила ведичний астролог.

Астролог також попередила про небезпеку, яку несуть останні дні грудня 2019 року, оскільки вважається, що останні градуси Стрільця, за яким зараз йде на вихід Сатурн і Плутон є найнебезпечнішими.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Щур у східній астрології, koolinar
Щур у східній астрології, koolinar

"Побережіть себе і своє здоров'я – дуже висока небезпека травм. Залишилося потерпіти не так вже й багато. Також хочу нагадати, що за Ведичним календарем Стрілець – це для людей, народжених з 14 грудня по 13 січня (Сонце в цей період знаходиться в знаку Стрільця), а також під час – 17.28 – 19:28. А якщо у вас тут знаходиться Місяць, то це саме переломний час вашого життя! Знак Місяця можете уточнити вже з середини січня Сатурн і Плутон зайдуть від Стрільця у 2-й будинок, який відповідає за сім'ю, доходи, харчування та мова, то кардинальні зміни будуть пов'язані саме з ними. Зверніть увагу на зуби. Залікувати буде марно, це вже або міст, або імпланти"

Також фахівець з астрології наголосила на додатковому впливі Плутона:

Гороскоп, фото: Столичный курьер
Гороскоп, фото: Столичный курьер

"Якщо транзитний Плутон впливає тільки на будинок, в який зайшов, то вплив транзитного Сатурна поширюється і на будинки 3, 7, 10 від нього, тобто для Стрільця це буде вплив на 4-й будинок матері, щастя, рухомого та нерухомого майна, на 8-й – будинок спадщини, страховок, таємниць, грошей від чоловіка, а також на 11-й будинок – будинок друзів, покровителів, надій", - уточнила астролог.

Астролог назвала, які ще зміни слід чекати: зміна джерела доходу та способу заробітку, перегляд сімейних витрат, обмеження в їжі, варто звернути увагу на своє здоров'я, а також здоров'я своїх батьків, на ремонт житла, машини, звернути увагу на стиль спілкування зі своїм оточенням, не критикувати і не сваритися з друзями і членами сім'ї. А особливо — остерігатися несприятливих непродуманих фінансових операцій.

Нагадаємо, рік ненаситного Білого Щура: вартість новорічного столу рекордно збільшилася, доведеться діставати заначку

Як повідомляв портал "Знай.ua", самотні вовки: астрологи назвали знаки Зодіаку, які люблять проводити час наодинці з собою

Також "Знай.ua" писав, гумористи від Бога: особливості "смішного" характеру кожного знаку Зодіаку