Цими днями астрологи поділилися гороскопом стосовно того, яке почуття гумору має кожний знак Зодіаку. І слід зауважити, у кожних людей воно має різні відтінки та нюанси.

ОВЕН

Овен – це "скарбниця" різноманітних анекдотів і жартів. І навіть не важило й те, що більшість з них грубуваті та “з бородою”. Відтак, представник цього знаку сміється і над своїми, і над чужими жартами так, що заражає веселощами всіх навколо.

ТЕЛЕЦЬ

Телець шанувальник тонкого та водночас простого і доступного гумору. Сам навряд чи буде показувати свою дотепність.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

БЛИЗНЮКИ

Близнюки - це фонтан жартів. Вони жартують з приводу і без. Причому діапазон жартів неймовірно широкий – від чорного гумору до добродушного розіграшу.

РАК

Рак є цінителем тонких і не всім зрозумілих жартів. Зазвичай, почувши грубий жарт, усміхнеться. Але тільки з ввічливості. Рак жартує рідко, але влучно – завжди влучає в ціль.

ЛЕВ.

Лави завжди оцінюють гарні жарти, однак, якщо він не зачіпає його власної гідності. Відтак, воліє частіше жартувати сам, а от на гумор на свою адресу може образитися.

ДІВА

Діви дуже гострі на язик, і однією фразою можуть “вибити з колії” співрозмовника. Її жарти часом не дуже тактовні.

Гороскоп, фото: Гороскоп Гуру
Гороскоп, фото: Гороскоп Гуру

ТЕРЕЗИ

Вони не люблять грубих жартів, адже козир – спостережливість. Терези можуть довго мовчати, але в один момент анекдот в їх виконанні зчинить фурор.

СКОРПІОН

Скорпіон є майстром креативних жартів. Щоправда, його ого гумор може образити, однак, оригінальність зашкалює.

СТРІЛЕЦЬ

Природжений актор - будь-який текст він може подати так, що всі навколо попадають від сміху. Його жарти зрозумілі і нехитрі, тільки часто нетактовні.

КОЗЕРІГ

Козеріг не є дуже дотепним, одна оцінить гарний жарт може. І слід зауважити, що у його виконанні можна почути тільки заготовлений анекдот.

ВОДОЛІЙ

Водолій оригінальний і непередбачуваний – це стосується і його жартів. Водолія досить легко розсмішити і сам він готовий розсмішити будь-кого.

РИБИ

Риби є дуже незвичними гумористами. Вони мають сплав сарказму, добродушності й мудрості. Вони завжди готові підтримають чужий жарт посмішкою.

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Він принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.