Європейські синоптики дали свій прогноз на майбутню зиму сезону 2019/2020. Навіть незважаючи на те, що снігопади все таки будуть інтенсивними, все одно такими потужними, як в минулі роки вони вже не будуть.

Експерти-метеорологи визначилися із прогнозом на три місяці: грудень, січень і лютий. Так, згідно із загальною картиною, на європейському континенті очікується високий атмосферний тиск, а з цього виходить, що зима буде "м'якою". Про це стало відомо завдяки повідомленню порталу Severe-weather.

Температурний режим у світі, Severe-weather
Температурний режим у світі, Severe-weather

Температурний режим в світі, Severe-weather
Температурний режим в світі, Severe-weather

За інформацією синоптиків, цієї зими можливі снігопади та зниження температури. Це може статися через вплив високого тиску, яке утворює температурну інверсію з туманом, а на континент насунеться холодний фронт.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

снігопад
снігопад

У той же час фахівці впевнені, що довгострокові прогнози не завжди бувають точними, так як можливі певні зміни в стратосфері, які зазвичай впливають на циркуляцію повітря.

Нагадаємо, пустельний клімат і тропічні зливи: метеорологи прогнозують нетипову для України погоду.

Як повідомляв Знай.uа мороз і шквальний вітер: на Харків насувається штормовий Апокаліпсис, що потрібно знати.

Знай.uа писав, ураганний вітер по всій країні: синоптики оголосили штормове попередження.