Різдвяні та новорічні свята - особливий період у році, якого чекають з нетерпінням. Однак, не для всіх він є радісним, адже декому доводиться працювати, декому не пощастило захворіти, а дехто просто не любить свят.

До таких "винятків" відносяться не лише люди, а й домашні улюбленці, які бувають далеко не у захваті від витівок своїх господарів, котрі намагаються запхати чотирилапих у кумедні костюмчики та нап'ялити на голову оленячі роги. А ще ці шурхотливі і яскраві декорації не дають спокою - ну яка радість від того, що вони мерехтять, коли їх не можна чіпати!

В цей період навіть у найвеселіших котів та собак бувають дуже колоритні емоції невдоволення. В мережі показали фото домашніх улюбленців, "спійманих" саме в такі хвилини новорічного періоду.

"Різдвяні мордочки" цих котиків і песиків не залишать байдужими нікого.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, у США до притулку потрапила незвична кішка — вона схожа на малюка Йоду із серіалу "Мандалорець" із всесвіту саги "Зоряні війни".

Як повідомляв портал Знай.ua, визначено найсумнішу новорічну вечірку в світі

Також Знай.ua писав, кішки можуть спілкуватися з людьми унікальним способом