У США до притулку потрапила незвична кішка — вона схожа на персонажа малюка Йоду із серіалу "Мандалорець" із всесвіту саги "Зоряні війни".

На схожість тварини з персонажем серіалу звернула увагу помічниця ветеринара Яна Авілес в одній з клінік в Північній Кароліні й розмістила відповідний допис на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Кішка, схожа на Йоду, Facebook
Кішка, схожа на Йоду, Facebook

У кішки такі ж великі очі та вуха, що стирчать у різні сторони. Її знайшли з пораненою лапкою та першим ступенем ослаблення організму. Ветеринар, яка оглядала кішку, зробила декілька її фото та написала, що вона шукає дім для тварини.

Пост став вірусним. Прихистити "кішку Йоду" захотіли дуже багато користувачів мережі, в тому числі й люди з інших країн. Скориставшись таким інтересом, жінка також написала про сумну статистику: у США щороку в притулки потрапляють чотири мільйони бездомних кішок, з них 1,4 мільйона тварин піддають евтаназії.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Всі, будь ласка, сходіть у ваші місцеві притулки. Я гарантую, що ваш новий найкращий друг чекає на вас", - зауважила Яна.

Please follow Baby Yoda Cat ❤️ December 24th update from Jane Hartness, the rescue President - “Thank you, Jana, and...

Geplaatst door Jana Aviles op Zondag 15 december 2019

Нагадаємо, вейпи прирівняють до звичайних цигарок: що варто знати любителям "подиміти" про ідею Кабміну.

Як повідомляв портал Знай.uа, Трамп розкрив секрет культового "Один вдома-2", мовчав десятиліттями: "Було честю зробити це".

Також портал Знай.uа писав, що померла авторка саундтреку до "Друзів" Еллі Вілліс: як звучала легендарна І'll Be There For You.