Померла Еллі Вілліс — автор пісні до серіалу "Друзі". Віддамо шану композитору і ще разок прослухаємо знамениту I’ll Be There For You, пише Рoliteka.net.

Американський композитор Еллі Вілліс померла 24 грудня від серцевого нападу в Лос-Анджелесі. Вона написала саундтфрек до культового серіалу "Друзі". Про це повідомила її давня знайома і партнер Пруденс Фентон на своїй сторінці в Instagram.

Крім роботи в кіно і на телебаченні, Вілліс співпрацювала з групою Earth, Wind & Fire. Вона є одним з авторів хіта Boogie Wonderland. Композиція вийшла в 1979 році. Ця пісня стала знаковою у творчості Вілліс.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Еллі Вілліс лауреат двох премій "Греммі". Також за особливий внесок в музичну культуру її ввели в Зал слави авторів пісень.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.