Приходять новорічні та різдвяні свята, і всі ми любимо створювати теплу і яскраву атмосферу. Снігу поки немає, зате є кінематограф. Так, президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп назвав для себе честю участь у фільмі "Один вдома-2".

Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

Кадр з фільму "Один вдома-2", homemania
Кадр з фільму "Один вдома-2", homemania

"Багато щороку говорять про це, особливо в різдвяні дні. Вони кажуть, особливо діти молодшого віку: "Я тільки що бачив тебе в кіно". Вони бачать мене в телевізорі так само, як вони помічають мене в кіно. Це хороший фільм, і я був, м'яко кажучи, молодшим. І для мене було честю зробити це", − заявив Дональд Трамп.

Варто нагадати нашим читачам, що в комедії 1992 року Дональд Трамп зіграв власника готелю в Нью-Йорку, де головний герой Кевін Маккаллістер опиняэться з кредитною карткою батька. У невеликому епізоді він допомагає хлопчикові, підказавши, як пройти до холу готеля. Весь епізод триває близько десяти секунд.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, під Одесою шакали Путіна атакували есмінець Трампа, в хід пішли ракети: оголошено бойову тривогу.

Як повідомляв Знай.uа Путіна насильно заточили в презерватив: "Не повинен був народитися".

Знай.uа писав, Пентагон зіткнувся з браком кадрів: що відбувається.