Президент США Дональд Трамп більше не відповідатиме на питання американського спецпрокурора Роберта Мюллера.

Йдеться про співпрацю у розслідуванні про ймовірне втручання Росії в американські президентські вибори в 2016 році. Про це заявив адвокат президента США Рудольф Джуліані в інтерв'ю Hill TV.

Зазначається, що Джуліані не припускає, що Трампу доведеться відповідати на додаткові питання спеціального радника ФБР.

"Президент Трамп більше не відповідає на питання цих людей - вони обурливі ... ми зробили досить", - заявив він.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я думаю, що оголосив близько 10 днів тому "тільки через мій труп", і я ще не вмер", - нагадав Джуліані, посилаючись на свої коментарі "Fox News Sunday".

Крім того, 16 грудня в інтерв'ю Fox News Sunday Джуліані виказав сумнів щодо ймовірності особистої зустрічі Трамп зі спецпрокурором Мюллером.

Проте вже через два дні в іншому інтерв’ю він трохи пом'якшив позицію, припустивши, що адвокати "можуть погодитися" на додаткові питання від команди Мюллера і що вони можуть дати "ще кілька відповідей".

Раніше американські спецслужби зробили висновок, що Росія втрутилася в президентську гонку 2016 року, намагаючись обернути результати виборів на користь Трампа. Росія заперечує втручання у вибори.

Варто нагадати, що президент Сполучених Штатів Дональд Трамп 50 років тому уникнув служби в армії за допомогою підробленого діагнозу. Згідно з інформацією газети The New York Times, лікар-ортопед, цілком ймовірно, міг поставити Трампу діагноз "кісткові шпори" в якості подяки батькові Дональда Трампа, так як йому належала будівля, де працював лікар.

Як повідомляв Знай.uа Ізраїль заявив про атаки з боку Сирії: Трамп поспішив з "перемогою".

Знай.uа писав, Меланія розповіла про різдвяні ігри з Дональдом: Моя улюблена традиція.