Колишній президент США Барак Обама і його дружина Мішель зайняли перше місце в "рейтингу захоплення" за підсумками 2018 року.

Передає Gallup.

Барак Обама
Барак Обама

Як показують дослідження, 19% опитаних назвали Обаму предметом захоплення, з 15% респондентів захоплюються його дружиною

На другому місці розташувався президент США Дональд Трамп (13%) і відома ведуча Опра Вінфрі (5%).

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

На третьому місці – колишній президент США Джордж Буш-молодший, яким захоплюються 2% опитаних.

Нагадаємо, Волкер порадував українців важливою новиною: скоро нова поставка

Вже зовсім скоро Вашингтон оголосить про початок нових поставок зброї для України.

Про це повідомив представник Держдепартаменту Сполучених Штатів Америки з питань України Курт Волкер під час брифінгу в Брюсселі.

Крім того, спеціальний представник Держдепартаменту США підкреслив, що вже в найближчі кілька місяців конгрес буде повідомлений про перші транші. Відповідний крок Волкер пов'язує із загостреною ситуацією в Керченській протоці.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Відставка Меттиса в режимі "анти-Обама": експерт пояснив кадрові драми у Трампа

Експерт прокоментував "підводні камені" відставки глави Пентагону Джеймса Меттиса і справжні мотиви Трампа в контексті цих гучних кадрових змін.

Про це пишуть українські ЗМІ з посиланням на заяви експертів.

Аналітики відзначають, що це досить публічна відставка викликана незгодою Меттиса з президентом Дональдом Трампом по ряду ключових питань.

Також Знай.uа" писав про те, що Трамп висловив свою позицію по Росії: раніше не було президента, який би був більш жорстким

Президент США Дональд Трамп заявив, що фальшиві новини "намагаються зобразити зовсім іншу картину".

Американський лідер назвав свою позицію з Російської Федерації та Китаю жорсткою, але справедливою.

Цю інформацію повідомляє РБК-Украина з посиланням на повідомлення Трампа в Тwitter.

"Ніколи раніше не було президента, який би був більш жорстким (але справедливим) щодо Китаю чи Росії. Ніколи, просто подивіться на факти. Фальшиві новини так намагаються намалювати протилежну картину".