Тиждень тому Кейт Міддлтон і принц Вільям поділилися новим сімейним портретом, який був обраний в цьому році для святкових листівок. А нещодавно в Instagram була опублікована нова фотографія сестри Кейт - Піппи, яка цілком могла б прикрасити різдвяний подарунок. Щоправда, зроблена вона була зовсім з іншого приводу.

Сестра герцогині Кембріджської, британська світська левиця Піппа Міддлтон, яка цього року вперше стала мамою, днями знялася у фотосесії для компанії Waitrose & Partners.

Варто зазначити, що до компанії Waitrose & Partners входить мережа супермакетів, яка пропонує пpoдукти найвищої якості і кулінарна школа. Також під брендом виходить лайфстайл-видання, у якому Піппа є фітнес-колумністом. Протягом всіх дев'яти місяців вагітності вона розповідала на сайті Waitrose, як підтримує себе у формі.

Затишним знімком поділився фотограф Марк Харрісон. На ньому Піппа позує через два місяці після народження первістка - сина Артура.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Міддлтон сидить на тлі ялинки у затишній атмосфері, тримаючи у руках горнятко. Сестра герцогині Кембриджської одягнула білий светр, штани оливкового кольору і сірі шкарпетки. Її затишний, домашній образ доповнює легкий макіяж та хвилясте волосся.

Ця світлина Піппи справді дуже нагадує різдвяну листівку.

Нагадаємо, сестра герцогині Кембріджської вперше стала мамою 15 жовтня - Піппа Міддлтон народила сина, якого подружжя назвало Артур Майкл Вільям Меттьюз.

Як повідомляв портал Знай.ua, Піппа Міддлтон, виявляється, має багатий послужний список романів. Всі її колишні - багаті чоловіки, спадкоємці мільярдів доларів, діти олігархів.

Також Знай.ua писав, молодша сестра герцогині Кейт Міддлтон, 33-річна Піппа, вийшла заміж за фінансиста, мультимільйонера Джеймса Метьюза.

Із 41-річним Джеймсом вона заручилася минулого року. Подію, що відбулася 20 травня, британські таблоїди охрестили "весіллям року".