Сестра Кейт Міддлтон народила первістка

Піппа

Як відомо, це молодша сестра дружини герцога Кембриджського Вільяма.

35-річна британська світська левиця народила сина 15 жовтня.


Як повідомляють ЗМІ, це перший дитина Піппи. Відомо, що дитина народилася здоровою і досить великим. Його вага склала 4 кілограми. Над ім'ям для малюка батьки поки думають.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Кейт змогла подарувати своєму чоловікові спадкоємця. Відомо, що її чоловіком є колишній шотландський гонщик титулу Laird of Glen Affric Джеймс Меттьюс.


Зазначимо, раніше стало відомо про те, що принц Гаррі і Меган Маркл скоро стануть батьками. Дитина з'явиться вже навесні 2019 року і багатьох почало цікавити, який отримає титул чадо знатних батьків. Навколо цієї королівської пари зараз ходить багато чуток, адже шанувальникам не терпиться дізнатися, кого ж все-таки вносить у себе під серцем Меган.

Ця новина стала найбільш обговорюваною за останні дні. Як відомо, в день весілля принцу Гаррі був привласнений титул Його Королівська Високість Герцог Сассекский, граф Думбартон і барон Килкель, а Меган Маркл стала Її Королівською Високістю Герцогинею Сассекской.

Виявляється, за законом герцогство може бути успадковано тільки дітьми чоловічої статі, в той час як дочки Меган і Гаррі не зможуть стати "герцогинями".

Як повідомляв портал "Знай.uа" онука Єлизавети II і спадкоємиця трону вийшла за колишнього офіціанта: перші фото. Відомо, що 28-річна принцеса Євгенія є молодшою дочкою Ендрю, герцога Йоркського, другого сина королеви Єлизавети II. Крім того відомо, що вона аж дев'ята у черзі на британський королівський престол.


"Знай.uа" писав, Принц Гаррі і Меган Маркл пережили сильний стрес в кінці минулого місяця. Зараз вже відомо, що літак, яким таємно летіла королівська пара до Амстердама вдарила блискавка.