На одному з пляжів Австралії в Новому Південному Уельсі виявили незвичайну істоту.

На дні таємничого озера знайшли старовинний замок втраченої цивілізації: знахідка чекала 3000 років

Таємничу желевидну істоту знайшли місцеві на одному з пляжів. По словам очевидців, вона гірчичного кольору і має "бахрому" по краю.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Неймовірна підводна знахідка виявилася звичайним глюком Google-карт. Але ви погляньте..

Один з користувачів Twitter порівняв істоту з "шиньйоном Дональда Трампа".

Пізніше експерти ідентифікували загадкову знахідку. У Центрі морських досліджень стверджують, що це "голова" медузи з виду jelly blubber.

Нагадаємо, екстренне звернення Трампа до нації шокувало американців: це надовго.

Президент США Дональд Трамп виступив з екстреним зверненням до нації в Білому домі.

Зокрема, чинний президент США розпочав свій виступ з гуманітарної кризи на південних кордонах країни. Трамп заявив, що імміграційна система США повнісю вийшла з ладу.

У подальшому Трамп перейшов на фінансові розрахунки для досягнення власних цілей. Так, за його словами для подолання нинішньої кризи необхідно близько 1,6 млрд доларів.

Як повідомляв "Знай.uа", Трамп відмовився від ролі "світового жандарма": нас використовують.

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трампзаявив, що його держава не може більше грати роль "світового жандарма". Трамп вважає, що інші країни "використовують" США в своїх корисливих цілях.

Про це американський лідер розповів під час раптового візиту на одну з військових баз США в Іраку, пишуть американські ЗМІ.

"Сполучені Штати більше не можуть виконувати роль світового жандарма", - розповів Дональд Трамп.

Також "Знай.uа" писав, що Трамп вбив Санту: "ти все ще віриш"?

Нещодавно американський президент Дональд Трамп разом із дружиною Меланією приєдналися до щорічної програми NORAD Track Santa і приймали дзвінки від дітей.

Трампу подзвонив 7-річний хлопчик Коулман. Коли американський президент намагався привітати його, ненароком запитав: "Ти ще віриш в Санта-Клауса?", а потім в своє виправдання додав: "Бо в сім років це на маргінально, правда?".
Якою була реакція дитини - невідомо. Журналісти обурилися вчинком Трампа, підкресливши, що існування Санти "не може піддаватися сумніву".