Президент США Дональд Трамп виступив з екстреним зверненням до нації в Білому домі.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, чинний президент США розпочав свій виступ з гуманітарної кризи на південних кордонах країни. Трамп заявив, що імміграційна система США повнісю вийшла з ладу.

"78 тисяч американців гине від наркотиків, які потрапляють в США з-за кордону. Я хочу припинити це, і припинити сьогодні. Я обіцяв, ще будучи кандидатом, що вирішу цю кризу, і я вирішу його так чи інакше. Нашої імміграційної системі повинні заздрити по всьому світу. І вона не повинна бути проблемою ", - заявив Трамп.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Крім того президент запропонувава, щоб емігранти мали можливість подавати документи на громадянство США перебуваючи у власних країнах.

У подальшому Трамп перейшов на фінансові розрахунки для досягнення власних цілей. Так, за його словами для подолання нинішньої кризи необхідно близько 1,6 млрд доларів.

"Наш план - 800 млн доларів для гуманітарних цілей, 850 млн доларів - для вирішення проблеми наркотиків", - підкреслив глава Білого дому, відповівши, що вважає за потрібне закрити частину кордону.

Більше того Трамп запропонував надати учасника спеціальної програми DACA - 3 роки перебувати в країні, а також отримувати дозвіл на роботу.

Варто відзначити, що DACA - це програма відкладеної депортації для дітей мігрантів, в обмін на фінансування стіни. "Мрійники так в США називають бенефеціаром DACA.

Разом з тим варто відзначити, що довгоочікувана зустріч американського президента Дональда Трампа і лідера Північної Кореї (КНДР) Кім Чен Ина призначена на лютий 2019 року.

У Білому домі розповіли, що за результатами останньої зустрічі зі спеціальним посланником Кім Чен Ина генералом Кім Ен Чхолом, нові переговори Трампа з лідером КНДР повинні відбутися в кінці лютого поточного року. Про місце проведення саміту оголосять пізніше.

"Президент очікує зустрічі з головою Кімом в місці, яке буде оголошено пізніше", - розповіли в прес-службі Білого дому.

Згідно з даними південнокорейських ЗМІ, переговорник про КНДР, можливо, передав президенту США листа від північнокорейського лідера Кім Чен Ина.

Варто відзначити, що перед зустріччю Трампа з північнокорейським переговорником генералом Кім Ен Чхолом, Білий дім заявив: "Вони обговорять відносини між двома країнами і подальший прогрес в остаточній, повністю перевіреної денуклеаризації Північної Кореї".

Нагадаємо, Трамп перелякано відхрестився від Коена.

Як повідомляв "Знай.ua", сенсаційне розслідування знищить президента Трампа.

Також "Знай.ua" писав, що Трамп ввів нові обмеження.

"Шатдаун" в США: Трамп вимагає грошей для мексиканської стіни.