26 грудня о 7:13 у сузір'ї Козерога пройде молодик. Це доленосний момент для деяких людей. Також можна спостерігати сонячне затемнення. Козеріг – знак землі і день повинен бути дисгармонійним, але не без світлих сторін.

Молодик 26 грудня: що можна робити і що не можна

Знаки землі – Телець, Діва, Козеріг. Астрологи радять ретельно продумати свої дії, спираючись на відчутні і реальні цілі.

Знаки вогню – Овен, Лев, Стрілець. Не рекомендується вступати в протистояння зі стихією землі. Відкладіть серйозні рішення на більш сприятливий період.

Знаки Повітря – Близнюки, Терези, Водолій. На перший план у сприйнятті та поведінці у них вийде чуттєва сторона. Цей день буде дуже емоційним.

Знаки води – Рак, Скорпіон, Риби. Удача 26 грудня не обійде їх увагою. Передноворічний молодик – відмінний привід загадати бажання і допомогти рідним знайти щастя.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фази місяця, фото: pronedra.ru
Фази місяця, фото: pronedra.ru

Астрологи рекомендують 26 грудня зменшити негативну енергетику – відпустити злість, образи та розчарування.

Нагадаємо, місячний календар на січень 2020 рік підкаже, як вибрати ідеальну зачіску.

Як повідомляв портал Знай.uа, експерти розповіли, що можна подарувати рідним, друзям та колегам на Новий рік.

Також портал Знай.uа писав, як правильно зустріти 2020 рік.