Еротичний гороскоп на 29 грудня Овен

Зірки радять у цей день не скупитися на подарунки для своєї коханої людини. Зайдіть у магазин та підготуйте своїй половинці щось особливе, а за це вона віддячить вам у ліжку.

Еротичний гороскоп на 29 грудня Телець

Закохані, Pinterest
Закохані, Pinterest

Тельцям настав час взяти ситуацію під свій власний контроль. Вирішуйте, чого ви хочете надала й переводьте стосунки на новий рівень, інакше ризикуєте залишитися на самоті.

Еротичний гороскоп на 29 грудня Близнюки

Астрологи радять цим знакам Зодіаку приділити час власним утіхам. У Близнюків найерогеннішою зоною стануть стопи. Так що перш ніж приступати навіть до попередніх пестощів, зробіть їм масаж і порозминайте ніжки.

Еротичний гороскоп на 29 грудня Рак

У цей день представників цього знаку Зодіаку потягне на еротичні експерименти. Дозвольте собі розслабитися та повністю відключити голову.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Закохані, Getty Image
Закохані, Getty Image

Еротичний гороскоп на 29 грудня Лев

Астрологи радять Левам дотриматися традиційних поз у ліжку. Краще залиште експерименти на пізніше. Постарайтеся задовільними вашу половинку та приділити їй особливу увагу.

Еротичний гороскоп на 29 грудня Діва

Закохані, Localgrapher
Закохані, Localgrapher

Представникам цих знаків Зодіаку зорі віщують кардинальні зміни у житті, які торкнуться також сексуальної сфери. Доля готує вам сюрприз, про який ви навіть не здогадуєтеся.

Еротичний гороскоп на 29 грудня Терези

Терезам варто взяти ініціативу у свої руки. Можете придбати еротичний сексуальний комплект та батіг, аби урізноманітнити сексуальні стосунки.

Закохані, Pinterest
Закохані, Pinterest

Еротичний гороскоп на 29 грудня Скорпіон

Скорпіонам час урізноманітнити власне сексуальне життя. астрологи радять спробувати зміни локацію, адже інтим може буде незабутнім не тільки у ліжку.

Еротичний гороскоп на 29 грудня Стрілець

Стрільці можуть поскаржитися на погане самопочуття, тому їхнім партнерам варто проявити особливу увагу та турботу. Не беріть на себе занадто багато, просто довіртеся випадку.

Закохані, Новости Ярославля
Закохані, Новости Ярославля

Еротичний гороскоп на 29 грудня Козоріг

У цей день Козероги нарешті отримають довгоочікувану порцію насолоди, про яку мріяли увесь цей напружений тиждень. Астрологи радять вимкнути телефон і приділити усього себе партнеру в ліжку.

Еротичний гороскоп на 29 грудня Водолій

На Водоліїв чекає неочікуваний подарунок від коханої людини. Астрологи радять також віддати усю свою турботу родині та провести час з сім'єю. Віддайте дружині чи коханій свою турботу, а замість цього отримаєте усю її пристрасть.

Еротичний гороскоп на 29 грудня Риби

Якщо вам так потрібне інтимне життя, то ніхто ж його не забирає. Але не змішуйте сьогодні почуття з сексом. Інакше такий коктейль в результаті вилізе вам боком.

Нагадаємо, місячний календар на січень 2020 рік підкаже, як вибрати ідеальну зачіску і в які дні не можна відвідувати перукаря.

Як повідомляв Знай.ua, астрологи назвали головні причини розлучення для кожного знака Зодіаку.

Також Знай.ua писав, що Венера увійшла у Водолія: чого очікувати від небесної ситуації і як це вплине на інші знаки Зодіаку.