2019 рік багатьом користувачам мережі запам'ятається крутими вірусними мемасами. Пропонуємо згадати разом зі Знай.uа найпопулярніші теми, які активно використовували в мемах увесь рік.

Жінка кричить на кота

Мем, де кіт сидить у ресторані і жінка, яка на нього кричить можна було зустріти в 2019 році буквально на кожному кроці. Виявляється, що герой мема кіт Смагл дійсно не любить овочі.

Ъуъ Съука

Користувачі з'єднали кота і абстрактні меми – так і з'явився Ъуъ Съука. Відфотошопленій чорний кіт виглядає одночасно грізно і мило, тому він не може не подобатися. Тим більше цей мем можна застосувати майже в будь-якій ситуації.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Малюк Йода

В кінці 2019 мем про малюка Йоду просто підірвав інтернет. Персонаж супроводжує суворого мандалорця і виглядає дуже зворушливо.

Приголомшливий Кіану Рівз

Все почалося з появи Кіану в грі Cyberpunk 2077. Актор відвідав презентацію і побажав всього хорошого фанатам, випадково створивши при цьому мем "Ти приголомшливий". Він став настільки популярним і вірусним, що навіть пародії на нього перетворилися на окремі меми.

Вийди звідси, розбійник

Президент України Володимир Зеленський не тільки головний політик року, але і найпопулярніший герой мемів у нашій країні. Цієї осені він вигнав чиновника з наради і вимовив фразу "Вийди звідси, розбійник", яка згодом перетворилася на мем.

Окей бумер

Тема протистояння поколінь часто маячила в мемах цього року. Так, мем "Окей бумер" став універсальною відповіддю для тих, хто здається вам нудним.

Майк з обличчям Саллі

Додаток заміни обличчя породило Майка Вазовські з обличчям Саллі. Цей мем одночасно висловлює подив і байдужість. Ідеальна реакція майже на всі випадки життя.

Здивований Том

В 2019 вистрілив здивований кіт Том з мультфільму "Том і Джеррі". По емоціям він нагадує торішнього Пікачу з відкритим ротом. Але в обличчі Тома чітко видно відчай.

Marvel

Всесвіт Marvel не тільки порадував глядачів у 2019, але і став джерелом величезної кількості мемів. Особливою популярністю користувалися товстий Тор, Халк в окулярах, Все ще гідний і Неможливо.

Джокер

Студія DC випустила фільм "Джокер", який першим серед фільмів категорії R зміг зібрати в прокаті більше мільярда доларів. Глядачам дуже сподобався Хоакін Фенікс у головній ролі. Звичайно ж фанати не змогли втриматися і розтягнули кадри з "Джокера" на меми.

Ілон Маск

Ілон Маск як ніхто інший вміє осідлати мемну хвилю і триматися на ній ще дуже довгий час. У цьому році він зробив огляд мемів у шоу ПьюДіПая і так сміявся з мема про оленя, сам перетворився на мем.