Кожна людина бажає, щоб в її житті було якомога більше успіху, радості, любові, добробуту, тому не варто упускати можливість змінити своє життя на краще.

Ритуали та обряди на новорічну ніч

Ритуал позбавлення від проблем

Візьміть папір. Напишіть на ній свої образи, претензії, нелюбов до себе, неповага і так далі. Відчуйте, що не дає вам рухатися далі. Залиште цей гальмуючий сміття — подякуйте, відпустіть і спаліть.

Ритуал виконання бажань

Запишіть на листочках 3 найпотаємніші бажання – по одному на кожен листочок.

Кожне написане бажання акуратно загорніть так, щоб не було видно жодної букви. І всі ці бажання відправляються в капелюх. Потім ретельно перемішайте. А потім кожен тягне собі листочок з бажанням.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Обряд позбавлення від непотрібного

Треба записати на аркуші паперу все, що ви не хочете брати в новий рік. Для цього необхідно вийти на вулицю, скласти всі папірці в купку і підпалити. Чим сильніше ви тримаєтеся за минуле, тим складніше папір буде горіти.

Ритуали та обряди на новорічну ніч

Дієвий обряд щастя

31 грудня рівно о 23:00 запаліть 6 свічок. Напишіть на аркуші паперу своє бажання, вказавши точний термін його виконання. Рівно опівночі з першим ударом курантів по черзі спаліть всі папірці і пустіть попіл за вітром, тричі вимовивши: "Все моє мені повернеться, птахом щастя обернеться".

Для того, щоб бажання збулися, потрібно щоб на вашій руці було золоте кільце. Коли почнеться бій курантів, доторкніться кільцем до мочки лівого вуха і сконцентруйте всі свої сили на візуалізації бажаного, уявляйте.

Грошовий ритуал

Приготуйте тісто. Як тільки воно буде підніматися, його потрібно сильно зім'яти 3 рази, промовляючи: "Тісто, як ти ростеш, піднімаєшся вгору, так вшир і вниз разрастаешься, так би і в моєму домі гроші водилися, розросталися і на віки вічні ні за що не кінчалися". Потім приступайте до приготування святкової випічки.

Ритуал на гроші з допомогою ялинки

Новорічна ялинка також допоможе в отриманні достатку. Щоб досягти такого впливу, в гілках ховають грошові купюри і символи бажаного. Наприклад: іграшкові машинки, листівки туристичних компаній або фотографії ремонту, який вже кілька років не вдається здійснити.

Ритуали та обряди на новорічну ніч

Нагадаємо, що у Києві підготували круті заходи, які варто відвідати 31 грудня.

Як повідомляв портал Знай.ua, підготували телевізійну програму головних українських каналів в ніч з 31 грудня на 1 січня.

Також портал Знай.ua писав, що перед Новим роком не у всіх вистачає часу на вибір і покупку подарунків для друзів і рідних. Особливо, якщо вже 31 грудня.