Відомий американський винахідник, бізнесмен і засновник компаній SpaceX та Tesla Ілон Маск вже досить давно заснував традицію — дивувати людство.

Декількома місяцями раніше Ілон зі своєю "космічною" командою найвидатніших мізків презентував Starship, який повинен доставити людину на Червону планету. Адже путівка для авто Tesla Roadster зі Starman на борту взагалі закінчилася не так, як хотілося. Натомість в Україні вже знають, що Tesla все таки була на Марсі.

Tesla на Марсі, Twitter
Tesla на Марсі, Twitter

"Tesla моделі S в українському селі Марс. Як тобі таке Ілон Маск? Що ти тепер на це скажеш?", - публікує в Twitter цікаву картинку нібито видання "Українська правда".

Пізніше сталося неймовірне, Ілон Маск відповів: "Це реально круто". Так що все у нас з вами, наш дорогий читач, попереду і подвиги, і жарти.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, довгоочікуваний електропікап Tesla Cybertruck потрапив до кліпу відомого музиканта: відео.

Як повідомляв Знай.uа телепортація стала реальністю: вчені зробили унікальний прорив.

Знай.uа писав, найцікавіші висловлювання Ілона Маска в Twitter за 2019 рік: повний список.