Овен

2020 рік для Овнів буде непростим. Астролог радить не діяти зопалу. Для початку варто розібратися в ситуації. Найбільша небезпека в цьому році – розбрат у сім'ї.

Телець

Людям під цим знаком доведеться навчитися робити правильний вибір. Найбільша небезпека для цього знака полягає в зраді близької людини.

Близнюки

Протягом усього року Близнюки можуть опинитися у неприємних ситуаціях, які раніше повторювалися в минулому. Щоб цього уникнути, необхідно бути уважним до своїх вчинків.

Гороскоп, фото: Ганок
Гороскоп, фото: Ганок

Рак

В 2020 році Раки можуть загрузнути в ілюзіях. Слід придивитися до тих, хто їх оточує.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК
Показати ще

Лев

Велика вірогідність в році Щура повністю втратити весь контроль над тим, що відбувається в їх житті. Щоб цього не допустити, необхідно переглянути свій спосіб життя.

Діва

А ось для всіх Дів цей рік стане роком відкриттів. Удача і везіння буде залежати тільки від них самих. Дуже важливо навчитися правильно розподіляти свої сили і енергію.

Терези

Протягом року на них чекають не дуже приємні зміни в житті. Будуть такі періоди, коли здається, що все йде наперекосяк.

Скорпіон

Цей зодіакальний знак може досягти величезних висот у кар'єрі. Необхідно бути обережніше на шляху до своїх цілей. На Скорпіонів чекає серйозна конкуренція на роботі.

Гороскоп, фото: Саратов 24
Гороскоп, фото: Саратов 24

Стрілець

Астролог радить їм бути дещо терплячішим. Якщо Стрільцеві буде потрібна допомога, то не варто боятися переступити через свою гордість.

Козеріг

Цей зодіакальний знак може зіткнутися з недобросовісною конкуренцією. Розмови за їх спиною будуть не найкращого характеру.

Водолій

Небезпека чатує на цей знак у сфері відносин. Необхідно спочатку думати і тільки потім діяти.

Риби

Виникає велика ймовірність сильного емоційного зриву у 2020 році. В особистому житті також не буде стабільності. Уникайте токсичних відносин.