Користувачі мережі в 2019 році сміялися над величезною кількістю крутих мемів. Знай.uа пропонує пригадати найбільш популярні з них, які особливо припали до душі користувачам мережі.

Малюк Йода

Малюк Йоду з серіалу "Мандалорец" підкорив серця не тільки фанатів "Зоряних війн". У соціальних мережах він став справжнім улюбленцем публіки за милий зовнішній вигляд.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Cybertruck Ілона Маска

Новий пікап Tesla Cybertruck неоднозначно сприйняли в світі. З одного боку, над ним сміються і порівнюють з малюнком дитини. З іншого – черга на його купівлю стоїть до 2021 року.

Грета Тунберг

16-річна активістка Грета Тунберг стала людиною року 2019. Вона стала широко відомою після виступу на саміті ООН і однією з найбільш обговорюваних персон року. Саме її категорична позиція щодо екологічної ситуації в світі і стала основою для багатьох мемів.

Три камери нового iPhone

Чергова презентація нової продукції Apple викликала шквал емоцій у соціальних мережах. Особливо багато жартів було навколо трьох камер нового смартфона.

Володимир Зеленський

Категоричність нового президента України Володимира Зеленського не залишилася без уваги користувачів соціальної мережі. Під час наради він вигнав секретаря міської ради Борисполя Ярослава Годунка однією влучною фразою, яка одразу стала черговим мемом.

Нагадаємо, эко-активістку Грету Тунберг перетворили в мем.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленського перетворили в героя мемів після Оману.

Також Знай. ua писав, що найцікавіші висловлювання Ілона Маска в Twitter за 2019 рік.