Дівчина з Кривого Рогу Людмила Чаднова стала рекордсменкою популярного українського проекту "Зважені та щасливі". Їй вдалося стати кращою в домашньому зважуванні і виграти крутий грошовий приз.

Учасниця проекту зуміла всього за 18 тижнів кардинально змінити свій спосіб життя і схуднути на 76 кілограм. На шоу вона прийшла в 33 роки і її вага становила 144 кг.

Зважені та щасливі, прес-служба Нового каналу
Зважені та щасливі, прес-служба Нового каналу

Дівчина має успішний бізнес і будує будинок, однак вона боялася, що ніколи не зможе знайти супутника життя і створити сім'ю. Проте старанна робота над собою і допомога фахівців допомогли їй кардинально змінити свою долю.

Зважені та щасливі, прес-служба Нового каналу
Зважені та щасливі, прес-служба Нового каналу

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Людмилі не вдалося дійти до фіналу, але вона змогла перемогти у домашньому схудненні. Так, вона випередила своїх суперників, скинула 50% від початкового ваги, що склало 76 кг і змогла виграти 100 тисяч гривень. Зараз її вага становить 63 кг.

Дійти до 17 тижня проекту їй допоміг її партнер Тарас Яцемирский, який раніше пішов замість неї і таким чином подарував їй шанс залишитися довше і худнути під наглядом фахівців.

Нагадаємо, учасники "Зважені та щасливі" подолали складне випробування.

Як повідомляв Знай. ua, як виглядає зараз найскандальніша учасниця проекту.

Також Знай. ua писав, що победители визнання в любові, гарячі поцілунки та танці від TAYANNA на фіналі "Зважені та щасливі".