Відомий американський комік Енді Ріхтер виклав в соціальні мережі знімки МРТ-діагностики, які зробили собаці його товариша.

На знімку мордочки мопса видні характерні для цієї породи вирячені очі зсередини. “Мопс мого друга побував у ветеринара” - підписав світлину Ріхтер. А після того, як допис став вірусним, комік додав - “Я розповів своєму другові, що його собака став вірусним, а він розповів собаці. До речі — пес виявився цілком здоровим”.

Проте, в експертів ця світлина викликала занепокоєння, оскільки причина характерного зовнішнього вигляду мопсів — близькоспоріднене запліднення через інтенсивність розведення собак цієї породи.

Це може призвести до медичних проблем з диханням, від яких вже страждають французькі бульдоги та ши-тсу. “Завдяки селекції ми зробили їх більше подібними на людських дітей тому, що нам це здається милим. Але, нажаль, такий зовнішній вигляд не є корисний для тварини”, - сказав ветеринар Рорі Коулем.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадуємо, що на Youtube з’явилось вірусне відео кішки, яка не дає господарю гладити собаку.

Як повідомляв портал Знай.ua, під Вінницею подружжя вирощують на фермі не корів і не свиней, а зовсім екзотичних для українського села тварин – крокодилів.

Також портал Знай.ua писав, що українські військові вважають, що війна війною, а кіт повинен бути в кожному домі. На фронті чимало котів, які допомагають військовим трохи відволіктися і відчути за допомогою пухнастого друга затишок навіть в окопі.