Січень 2020 року буде складним місяцем для трьох знаків Зодіаку. Про це заявляють астрологи. Представникам знаків Близнюки, Терези, Водолії, щоб закласти фундамент майбутнього щастя, спочатку потрібно буде вирішити чимало серйозних проблем. А допоможуть їм у цьому Сатурн і Юпітер.

Близнюки

Близнюки змушені будуть відновлювати відносини з партнером. Астрологи рекомендують у будь-якій конфліктній чи непередбачуваній ситуації пам'ятати про спокій та врівноваженість. А своєму партнеру слід дати трохи волі, коли він починає випробовувати ваше терпіння. Варто знайти привабливі сторони у тому, що характер ваших відносин злегка змінився з подачі коханої людини. Радійте тому, хто здатний на духовне зростання.

Любовний гороскоп, ілюстративне фото
Любовний гороскоп, ілюстративне фото

Терези

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Цей період додасть представникам знаку рішучості у вирішенні конфліктів. Настане час діяти та розв'язувати проблеми у відносинах особистого характеру. Розібравшись з труднощами, до кінця січня ви відновите сімейну ідилію.

Водолій

Водоліїв чекають серйозні випробування у січні. Але до представників знаку вони набагато кращі ніж сіра буденність. Отож, перешкод протягом місяця буде більш ніж достатньо. Водоліям слід очікувати багато зустрічей, які стануть джерелом роздратування. У новому році варто поставити для себе конкретні цілі, тому що невизначеність впускає у життя надто багато зайвого. Перш за все астрологи радять завершити відкриті конфлікти та розставити усі крапки над "і". Крім того, варто бути особливо розсудливими та справедливими у справах.

Гороскоп, фото: Новое время
Гороскоп, фото: Новое время

Нагадаємо, зіграти весілля у Рік Білого Щура: які знаки Зодіаку поставлять хрест на самотності у 2020-му

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Схрестити" Водолія зі Скорпіоном, а Рибу з Раком: чи буває ідеальний шлюб за знаком Зодіаку

Також "Знай.ua" писав, про найщасливіший день 2020 року для кожного знаку Зодіаку: як не проґавити свій шанс