Закоханий хлопець вирішив здивувати кохану і пів року трудився над тим, як незвичайно зробити їй пропозицію. І йому це вдалося, результат його роботи перевищив всі очікування, і звичайно ж дівчина сказала йому: "Так". Як виявилося, хлопець пів року монтував на новий лад мультик "Спляча красуня", а потім повів свою дівчину в кіно подивитися цей мультик, в той час як вона ні про що не здогадувалася.

Хлопця звуть Лі Лочлер, він працює у тому самому кінотеатрі, а також стажувався на кіностудії Уолта Діснея. Мабуть, цей досвід йому і згодився – закоханий молодий чоловік змонтував мультик так, що герої були схожі на їх пару, а "принц" після поцілунку зі сплячою красунею дістав коробочку з кільцем. Дівчина спочатку не зрозуміла, що відбувається, а коли почала розуміти, то дуже зраділа, і звичайно ж погодилася.

Лу Лочлер і його дівчина, BBC
Лу Лочлер і його дівчина, BBC

Нагадаємо, Еліна Світоліна розкрила причину приїзду в Київ і таємницю кільця на безіменному пальці.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що 51-річна Кайлі Міноуг вперше виходить заміж.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка Голлівуду Денніс Куейд одружився зі студенткою.