Багато людей за допомогою нумерології намагаються розпізнати свою долю. Нумерологічні школи і системи були ще в Стародавньому Китаї, Греції, Єгипті, Японії. Ще здавна вважається, що число, місяць і рік народження людини мають прямий вплив на її характер і навіть повороти долі.

В індійській нумерології дев'ять чисел відповідають дев'яти планетам в астрології: 1 - Сонце, 2 - Місяць, 3 - Юпітер, 4 - Раху, 5 - Меркурій, 6 - Венера, 7 - Кету, 8 - Сатурн, 9 - Марс. З яких Раху і Кету є місячними вузлами та точками перетину орбіт Сонця і Місяця.

Нумерологія, фото: magic-daily.com.ua
Нумерологія, фото: magic-daily.com.ua

В індуїстській астрології знак Місяця — це знак Душі. Нумерологія майже не стосується знаків Сонця, Місяця або інших планет, вона безпосередньо пов'язана з особистістю людини через числа. Але самі числа пов'язані з впливом планет.

Ведична нумерологія вважає, що людині притаманні три основні числа: Душі, Долі й Імені. Число Душі — це день народження. Вважається що цифра життя людини, яка складена з двох чисел, несе в собі їхній вплив. Однак є різниця: число може бути чистим, якщо безпосередньо присутнє в даті народження, а є таке, яке складається у сумі. Число душі особливо проявляє свою силу у віці 35 - 40 років. Далі вступає в дію інше — Число Долі.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Число Душі 1

Належить тим, хто народився 1, 10, 19, 28 числа. Вони просто сповнені нових ідей, особливо коли переконані в тому, що знаходяться на вірному шляху. Вони збирають звідусіль ідеї і створюють свій власний спосіб мислення. Їм властивий егоїзм, прагнення до лідерства. Володіють чітким, власним уявленням про життя і навколишніх. Люди числа 1 дуже добрі, з ними легко працювати. Подібно Сонцю, вони є джерелом світла і радості і призначені для служіння всьому людству.

Нумерологія, фото: 78tarot.ru
Нумерологія, фото: 78tarot.ru

Число Душі 2

Це Число Душі людей, народжених 2, 11, 20, 29. Двійка знаходиться під заступництвом місяця. Вона мінлива, але часом нерішуча. Це важливий представник, посередник, дипломат і миротворець. Понад усе вона цінує гармонію та асиміляцію. Двійки — ідеалісти, романтики і мрійники. Вона покірні та чуйні до інших. У них розвинута уява та інтелект, подобається порядок і пунктуальність. Це дуже уважні і цілеспрямовані люди

Число Душі 3

Число Душі 3 належить тим, хто народився 3, 12, 21 та 30 числа. Це творчі та яскраві натури. У них гострий розум і природна інтелігентність, а також чудове почуття гумору і чарівність. Ці люди дуже проникливі і мають гострий розум та незвичайну інтуїцію. Проте інколи бувають різкими у висловлюваннях. Люди з числом 3 незалежні, сильні, активні, люблять важку роботу.

Число Душі 4

Люди Числа Душі 4 народилися 4, 13, 22 або 31 числа. Ви досить порядна і чесна людина, вміє зберігати чужі таємниці і бути надійним другом. Ви не любите ризикувати, однак через зайву обережність ви може упустити вигідний шанс. Ви не переносите чвари, інтриги і заздрість. У стосунках вам не вистачає романтики. Ви відмінний організатор-керівник.

Нумерологія, фото: numerologiya-daty
Нумерологія, фото: numerologiya-daty

Число Душі 5

Люди з Числом Душі 5 народилися 5, 14 або 23 го числа. П'ятірки дуже енергійні і потребують адреналіну. Легко збудливі та емоційні. Часто приймають спонтанні рішення, підкоряючись внутрішньому пориву. П'ятірки можуть без зусиль вивчити іноземну мову. Заробити гроші для вас не є великою проблемою, однак набагато важливіше їх надалі зберегти. Ви повинні вибрати динамічну та цікаву професію. Оскільки рутина та пасивність не для вас. В особистому житті повинні прагнути до упокорення свого неспокійного і мінливого характеру.

Число Душі 6

Число Душі тих, хто народився 6, 15, 24-го числа. Ключові слова: сімейна, соціальна відповідальність, служіння, любов, співчуття, зцілення, творчість. Це відверті, чесні, але досить делікатні люди. Ви гостинні й товариські і володієте живою і веселою вдачею. Люди відчувають вашу позитивну, теплу енергію. Такі люди притягують до себе навколишніх, вони чемні, артистичні, володіють тонким смаком.

Число Душі 7

Число Душі людей, народжених 7, 16 або 25. Це природжені філософи, зацікавлені більше питаннями думки та духу, ніж матеріальною стороною життя. Вони старанні, схильні до аналізу, мають багату фантазію, розвинену інтуїцію. Ці люди прагнуть пізнати і проникнути в суть всього невідомого і таємничого. Люблять усамітнення і самотність.

Нумерологія, фото: tayniymir.com
Нумерологія, фото: tayniymir.com

Число Душі 8

Число Душі людей, що народилися 8, 17 і 26. Люди-вісімки лукаві і можуть впадати в крайнощі, дивуючи навколишніх кардинальними змінами. Вісімок відрізняє яскраво виражене почуття справедливості і бажання допомагати менш благополучним людям. Можуть дуже багато чого досягти в матеріальному плані, варто лише захотіти і докласти зусиль. Гроші люблять вас і до вас охоче приходять в свій час.

Число Душі 9

Число Душі людей, що народилися 9, 18 або 27-го числа. Марс - планета вогню і тепла, вона створює сильний потік енергії, з яким нелегко впоратися. Він робить цих людей неспокійними. Вони не заспокоюються, доки не досягнуть успіху в досягненні бажаних цілей. Ключові слова для них: співчуття, терпіння, універсальність, самовідданість.

Нагадаємо, затемнення Місяця у січні 2020: як отримати користь від магічного дня

Як повідомляв портал "Знай.ua", небесні феномени у наступному році: яку космічну магію ми побачимо в рік Білого Щура

Також "Знай.ua" писав, що так потонув Титанік: Землю накриє "вічна ніч" у 2020 році, астрологи б'ють на сполох