Еротичний гороскоп на 16 січня Овен

В цей день ви будете постійно задивлятися наліво. Але якщо будете надто довго дивитися, то в підсумку залишитеся одні і доведеться шукати дорогу назад направо.

Еротичний гороскоп на 16 січня Телець

Тельці стануть чудовими вчителями, тому можете розповісти молодшому поколінню щось важливе про секс або ж поділитися постільним досвідом з партнером.

Еротичний гороскоп на 16 січня Близнюки

Щоб знайти собі ідеального партнера, ви можете обійти багато місць. Ось тільки навряд чи відшукаєте так далеко. Адже він зовсім поруч, набагато ближче, ніж ви думаєте.

Еротичний гороскоп на 16 січня Рак

Раки будуть занадто втомленими, щоб займатися сексом, і в цьому їх поважна причина. Тільки поясніть це партнерові доступно, щоб він не вирішив, що ви просто занудьгували.

Гороскоп на 2020 рік

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Еротичний гороскоп на 16 січня Лев

Левів можуть залоскотати до такого стану, коли вже навіть боляче сміятися. Але якщо ваш партнер зможе підібрати потрібні ласки, то ви відчуєте себе на висоті.

Еротичний гороскоп на 16 січня Діва

У вас буде настільки бурхлива фантазія, що їй не буде меж. Вам так і хочеться випробувати щось нове, що ви самі придумали. Головне, щоб партнеру припали до душі такі нововведення.

Еротичний гороскоп на 16 січня Терези

Зірки радять запропонувати вам з коханцем загальні гри у ванні або басейні. А найбільше вас збудить розтирання м'яким рушником.

Еротичний гороскоп на 16 січня Скорпіон

Скорпіонам потрібно почистити свою сексуальну карму, а також зайнятися своєю фізіологією. Заглушіть поклик плоті, послухайте класичну музику і виберіть собі дієту.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Еротичний гороскоп на 16 січня Стрілець

В кінці дня Стрільцям необхідно подивитися з коханим еротичну комедію або інший подібний фільм. Хоча перед цим теж не завадило б розслабитися.

Еротичний гороскоп на 16 січня Козеріг

В цей день ви опинитеся в складній інтимній ситуації. Не приймайте поспішних рішень і не робіть швидких висновків. Вам дуже допоможе здоровий глузд.

Еротичний гороскоп на 16 січня Водолій

Партнер Водоліїв поведе себе відсторонено, ніби він став манекеном. Не вішайте на нього відразу одяг, а спробуйте дізнатися, що такого сталося в його житті.

Еротичний гороскоп на 16 січня Риби

Якщо раптом хтось посміє стати на шляху між вами і гарним сексом, то він буде розчавлений в одну мить. Ви знаєте свої цілі і зумієте домогтися їх будь-яким способом.

Як повідомляв Знай.uа у Шотландії бик зупинив рух поїзда і відмовився йти з шляху.

Також Знай.uа писав, що стало відомо, коли нашу планету повністю знищать.

Нагадаємо, хлопець створив незвичайний спосіб зробити пропозицію. Без Діснея не обійшлося.