Еротичний гороскоп на 17 січня Овен

В цей день вам може здатися, що старші чоловіки вже не настільки не підходять вам. Хоча якщо раніше вам такі і подобалися, то ви будете шукати претендентів молодших за вас.

Еротичний гороскоп на 17 січня Телець

Майстерність у ліжку, ваш партнер не оцінить, а от якщо ви щось йому приготуєте поїсти, він буде невимовно щасливим. Доведеться показати хазяйновитість.

Еротичний гороскоп на 17 січня Близнюки

Вашим любовним іграм можна тільки позаздрити, все практично ідеально. Навіть шкода, що ніхто не побачив таку красу. Але можете зберегти це на відео.

Еротичний гороскоп на 17 січня Рак

Зірки не радять вам займатися сексом похапцем. Після довгої роботи весь день час на прелюдію розраховуйте згідно з принципом все або нічого.

Гороскоп на 2020 рік

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Еротичний гороскоп на 17 січня Лев

Левам буде дуже сумно з партнером, навіть якщо дуже сильно постарається їх порадувати. Все зміниться тільки тоді, коли ви вирішите самі отримати задоволення.

Еротичний гороскоп на 17 січня Діва

Якщо ви вибираєте собі еротичну білизну, то використовуйте пастельні кольори. Натуральний макіяж теж вітається. Тоді ви проведете незабутню ніч.

Еротичний гороскоп на 17 січня Терези

Якщо ви сумніваєтеся у своєму партнері, то зірки радять вам провести допит. Тільки зробіть це так, щоб він не помітив, що його допитують.

Еротичний гороскоп на 17 січня Скорпіон

Будь-яка ніжність для вас буде занадто нудотною, тому краще більш жорстко спілкуватися, в тому числі і в ліжку. Тут головне не переборщити і не образити коханого.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Еротичний гороскоп на 17 січня Стрілець

Сьогодні вам найбільше сподобається гратися з камерою. Можете попросити коханого зробити ваші оголені фото, а можете поставити приховану камеру і зняти відео вашого сексу.

Еротичний гороскоп на 17 січня Козеріг

Козерогам, щоб знайти гідного партнера, потрібно зробити дуже просту річ. Піти в найближчу кав'ярню і трохи посидіти там, з собою каву не беріть.

Еротичний гороскоп на 17 січня Водолій

Водолії зовсім забудуть про втому і зможуть до самого ранку радувати свою половинку пристрасними поцілунками і ласками. Він це дуже високо оцінить.

Еротичний гороскоп на 17 січня Риби

Щоб позбутися від докучливих знайомих, вам недостатньо буде просто закритися шторами. Доведеться ще відключити телефони, дверний дзвінок і вимкнути комп'ютер. В іншому випадку – вам точно завадять.

Як повідомляв Знай.uа українців попередили про головні заборони на Хрещення.

Також Знай.uа писав, що переможець «Битви екстрасенсів» повідомив, що буде чекати на нашу країну в цьому році.

Нагадаємо, знайшовся спосіб перевірити, чи є ваші друзі справжніми, або тільки роблять вигляд, що ви їм не байдужі.