Еротичний гороскоп на 18 січня Овен

Найбільше на ваше бажання може вплинути обстановка, вона забезпечить вам потрібний характер. Вибирайте не найзручніші місця.

Еротичний гороскоп на 18 січня Телець

Хоча ви і ваш партнер будете дуже зайняті, але зможете викроїти трохи часу на зустріч. Якщо часу дійсно мало, хоча б обміняйтеся еротичними натяками.

Еротичний гороскоп на 18 січня Близнюки

Ваш партнер може використовувати у цей день якісь нові ласки, хоча може і посоромитись своїх бажань. Якщо ви відмовите йому, він більше ніколи вам не відкриється.

Еротичний гороскоп на 18 січня Рак

Зірки м'яко натякають, що секс у вас буде не кращий. Партнер постійно буде кидатися в спробах зрозуміти, що ж йому потрібно від ваших відносин.

Гороскоп на 2020 рік

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Еротичний гороскоп на 18 січня Лев

Левам краще повністю відмовитися від усього еротичного. Не назавжди, тільки на сьогодні, щоб зайвий раз не псувати собі настрій.

Еротичний гороскоп на 18 січня Діва

Якщо подивитися одним оком, то ваш партнер віддається по повній в ліжку, але ви-то знаєте його довше, а значить помітите брак сил і віддачі. Може йому варто допомогти, раз він так сильно втомлюється?

Еротичний гороскоп на 18 січня Терези

Терези можуть відчути, що віддають на любовному ложі набагато більше, ніж отримують. А значить потрібно обговорити це з коханим, або починати шукати когось більш підходящого.

Еротичний гороскоп на 18 січня Скорпіон

Вам абсолютно всього буде мало, а ненаситність не знатиме меж. Не доводьте свою половинку до сліз довгим сексом. Це іноді ще гірше, ніж короткий.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Еротичний гороскоп на 18 січня Стрілець

Щоб всю ніч не проспати, та ще й не залишитися на самоті, постарайтеся проявити більше ініціативи. Хоча якщо хочете відпочити від любовних ігор, то день просто створений для вас.

Еротичний гороскоп на 18 січня Козеріг

Козероги можуть стати занадто агресивними, що проявиться і в ліжку. Якщо вам така поведінка по душі, швидше стрибайте вдо них, а в іншому випадку обходьте їх десятою дорогою.

Еротичний гороскоп на 18 січня Водолій

Ви можете стати занадто балакучими і зовсім забути за бесідою, що ви прийшли за пристрастю. Хоча це може сильніше зблизити вас з партнером, що потім позначиться і на сексі.

Еротичний гороскоп на 18 січня Риби

Риби зможуть виконати будь-яке бажання своєї половинки, але тільки якщо їх потім похвалять, а може чимось і нагородять. За просто так вони не готові викладатися навіть перед коханим.

Як повідомляв Знай.uа під час церковних свят деякі речі заборонено робити, а 19 січня відзначають велике свято Водохреща.

Також Знай.uа писав, екстрасенси повідомили, чого чекати українцям в рік Пацюка, і що може змінитися в нашій країні.

Нагадаємо, існує безліч обрядів та прикмет на Водохреща, які повинен знати кожен.