Люди, які діють на загальне благо, на благо людства і ніколи не концентруються на своїх матеріальних потребах, завжди отримують більше. Про це повідомила астролог вищої категорії Оксана Костюк Главреду.

За її словами, люди Уттара Ашадхи можуть розпізнавати суть речей. Вони володіють дуже потужним внутрішнім поглядом і здатністю до балансу і самовладання.

За словами астролога, люди Уттара Ашадхи володіють яскравими лідерськими якостями. Вони мають здатність вибудовувати відносини з людьми, що робить їх успішними адміністраторами та політиками, а також стійкість йти до будь-якої мети, яку вони ставлять перед собою.

Погода, фото freepik
Погода, фото freepik

"Уттара Ашадха являє собою повністю інтегровану Божественну волю. Ця зірка дарує людині сукупність могутності, здатності отримувати підтримку, визнання, і не стільки власними зусиллями, скільки завдяки правильному союзничеству, співпраці та підтримки напівбогів. З людьми, якими вони управляють, вони досить дружні, але тримають дистанцію. Однак, незважаючи на активність і багатство, вони одинаки і ведуть дуже просте життя. У них багато талантів, і вони надзвичайно зосереджені на своїй цілі. Єдине, що може змусити їх багато працювати – це усвідомлення важливості цілі", - стверджує ведичний астролог.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Погода, фото freepik
Погода, фото freepik

Астролог зазначила, що повага – дуже важлива риса людей Уттара Ашадхи, їх слабке місце, а ключовим моментом Уттара Ашадхи є відповідальність. У них також є здатність занурюватися дуже глибоко в вивчення чого-небудь. У них достатньо глибокий підхід.

Також люди Уттара Ашадхи схильні до вивчення чогось незвіданого, вони можуть занурюватися в це дуже глибоко, і досягати успіху, навіть якщо до цього вони не мали про цю справу взагалі ніякого поняття.

Вони глибоко шанують традиції, дуже прив'язані до своїх батьків, при цьому досягають справжнього успіху вже після 35 років.

Нагадаємо, що ілюзія з тваринами змусила перфекціоністів битися головою об стіну: "Потрібно в очі д*лбитися, щоб побачити...".

Як повідомляв портал Знай.uа, наречена в країні ліліпутів та голови молодят у келихах: весільні фото, які краще нікому не показувати.

Також портал Знай.uа писав, що креативний винахідник зміг повністю замінити пластик травою: це назавжди змінить історію.