Соціальні мережі буквально гудуть через нове відео, яке спантеличило користувачів своєю оптичною ілюзією. Загадкове відео вже набрало близько мільйона переглядів. Глядачі сперечаються: одні бачать кролика, а інші — пташку.

Про це стало відомо завдяки повідомленню в Instagram news_kiev.

Автори публікації зазначили, що рука на відео пестить ніс кролика. З цих слів все і почалося, користувачі мережі буквально впали в істерику і влаштували війну з найрізноманітніших аргументів. Проте багато користувачів вважають, що на відео складно побачити не кролика, а птаха.

"Це ворон, що тут ще думати — це очевидно.", "Кролик? З глузду з'їхали? Натуральний ворон.", "Ну треба в очі сильно д*лбитися що б побачити замість дзьоба вуха. Та й на відео видно, як птах кліпає оком.", "Я відразу побачив ворона, потім тільки кролика.", - пишуть користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, запхали в горло і підпалили: молоді хлопці шокували Україну звірячим вбивством живого кабанчика.

Як повідомляв Знай.uа один погляд - і ти став веганом: в ковбасі знайшли стільки гидоти, що волосся дибки.

Знай.uа писав, полярники зі станції "Академік Вернадський" показали унікальні фото: це треба бачити.