У мережі набирає популярності нова оптична ілюзія, яка завставила користувачів засумніватися у власному розумі. Так, користувач Twitter за ніком Nayem опубиловал картинку, яка стала справжньою загадкою.

Під знімком чоловік написав, що, якщо ви бачите пляж, небо над океаном, камені і зірки, ви художник. Насправді ж на фото зображена нижня частина гаражних воріт, що потребують ремонту.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Користувачі відзначили, що продолжають бачити на фото море навіть після того, як дізналися, що насправді на ньому зображено.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Деякі пояснили таку оптичну ілюзію тим, що людям властиво бачити те, що написано під картинкою. Користувачам повідомляється, що на фото зображений пляж, тому вони бачать його у першу чергу.

Нагадаємо, у мережі величезну популярність отримало відео, на якому фрагмент з головними героями серіалу "Гра престолів" отримав нову, актуальну для багатьох молодих українських пар озвучку.

Раніше Знай.ua повідомляв, українці з легкістю підкорили найгарячіший світовий рейтинг.

Також Знай.ua писав, труп маленького інопланетянина шокувала науковий світ.