У мережі з'явився неоднозначний відеозапис з чимось дуже схожим на НЛО. Незвичний кадр було відзнято у Бердичеві.

Незвичайне фото виклав в соціальну мережу Фейсбук один з користувачів у понеділок, 20 січня, у популярному в Бердичеві пабліку. Підписав фотографію просто: "НЛО".

Хоча самі мешканці Бердичева вельми скептично відреагували на те, що над містом висить непізнаний літаючий об'єкт.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

У коментарях до посту багато давали свою наукову, розумну версію цього непоясненного феномену: фотошоп, заграва від пожежі, незрозуміле атмосферне явище.

Пізніше кілька людей заявили, що це не що інше, як відображення освітлення теплиць в селі Садки Бердичівського району (вигляд з траси Вінниця-Житомир на об'їзній Бердичева).

Достеменно стверджувати, що саме за об’єкт зафіксували в небі, неможливо. Чи це гра світла і ілюзія, чи справді неопізнаний літаючий об’єкт із прибульцями.

Як відомо, Бердичів - столиця пива. Бердичів можна вважати своєрідної святинею пивоманів. Цього разу не до магнітиків. Пиво тут - живе! Не пастеризоване. Вариться за традиціями часів заснування броварні, які з часом лише вдосконалювались, але не піддались сучасним порошковим методам. Тому і термін придатності його невеликий, щоб зберіглися всі корисні властивості. Сьогодні бердичівське пиво виготовляється декількох сортів та успішно конкурує на "пивному ринку" Житомирщини, Вінниччини та Київщини.

Нагадаємо, раніше чергове творіння Маска прийняли за НЛО: відео.

Також "Знай.ua" писав, що Галкін затролив російську співачку через контакт з іншопланетянами: "Викликайте Катю Лель!"