На днях мешканці Росії зафільмували унікальні кадри, на яких видно НЛО. І слід зауважити, це не на жарт налякало росіян. Відтак, чимало мешканців неодноразово телефонували до рятувальників та говорили про страшну небезпеку, йдеться в телеграм каналі "Mash".

Як відзначається, цими днями у Росії місцеві мешканці помітили дивне світло у нічному небі. Так, невідомий об'єкт повільно летів та випромінював незвичне світло. Після такого у мережі здійнявся шквал обговорення. Щоправда, знайшлися і ті, які телефонували до рятувальників, боячись за своє життя.

НЛО
НЛО

Пізніше з'ясувалося, що нічого містичного тут немає. Насправді російські військові запустили міжконтинентальну балістичну ракету "Тополь". Вона злетіла в Астраханській області і влучила в ціль на полігоні в Казахстані.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще
Нагадаємо, на Землі виявили позаземну істоту. Тіло мініатюрного прибульця не перевищує 10 см, і воно добре збереглося.
Як повідомляв портал Знай.ua, пілоти ВМС розповіли про зустріч з НЛО та показали унікальні відеодокази.

Також Знай.ua писав про те, що уфологи вже давно говорять про те, що прибульці крадуть на нашій планеті землю, воду та інші природні ресурси. Можливо, тепер представники позаземної цивілізації взялися за шотландське озеро. Якщо це дійсно так, потрібно знайти відповідь на питання, чому вони вибрали саме це місце, і які цілі вони переслідують.