На днях в Еквадорі пройшов матч місцевих команд Барселони й Дельфіна. Перед грою журналісти випадково зняли на відео, як чоловік і жінка цілуються на трибунах. Як тільки вболівальник помітив, що на них спрямована камера, він забрав свою руку з плеча дівчини і зробив незворушний вираз обличчя, втупившись у смартфон.

Відео з'явилося в Twitter-акаунті Kwaanek Sports і відразу стало вірусним, зібравши безліч переглядів. До речі, більшість користувачів соцмережі вирішили, що чоловік щось приховує і веде подвійну гру.

"Цілуєш на футбольному матчі подружку, яка сидить у тебе, і раптом розумієш, що шлюбу настав кінець", - жартують люди в коментарях.

кадр з відео

Незабаром вболівальник на ім'я Дейві Андраде, який став головним героєм відео, розмістив у соцмережах пост, де просить вибачення у дружини, якій зрадив.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

"Я хочу проживати ці моменти поруч з тобою. Я прошу у тебе вибачення і хочу зробити це публічно. Можливо, так ти зможеш пробачити мене. Я хочу повернути тебе назад", - написав Андраде.

Нагадаємо, що в Одесі зафіксували найвищий рівень розлучень в Україні.

Як повідомляв портал Знай.иа, накрутила гайку на чл*н: покараний ревнивою дружиною запорожанин заговорив.

Також портал Знай.иа писав, що комік Максим Галкін проговорився про зради Аллі Пугачовій: "Я пообіцяв".