Для когось зима – це привід надягнути улюблений лижний костюм і піти грати в сніжки, а для когось – ще одна причина скаржитися на холод. Неважливо, хто ви: любитель літньої спеки або скрипливого холоду, анекдоти від Знай.uа піднімуть настрій кожному.

Зайшли в аптеку. Я, чоловік і середній син (7 років). Купую протизаплідні таблетки. Синові цікаво:

- А що це за таблетки? А ти що, захворіла? А навіщо вони тоді тобі? А від чого вони тоді?

- Це таблетки від дітей, - не витримую я.

Син налякано:

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

- Від нових… або від старих?

****

Не розумію, чому жінки вирішили, що жовті тюльпани - вісники розлуки? Целюліт і жирові складки на боках для них, значить, не вісники, а квіти - цілком!?

****

Особливо важко шукати роботу, коли працювати не хочеться.

****

Господині на замітку: Щільно нагодований і напоєний чоловік, акуратно покладений на диван, не завдає ніяких турбот і легко вписується в інтер'єр будь-якої квартири.

****

В дитячій кімнаті дружина (Аня) годує доньку грудьми. Чоловік з тестем і племінником сидять на кухні. Чоловік заглядає в дитячу і питає:

- Що там Аня робить?

Племінник відповідає:

- Поставила малу на зарядку.

****

В роботі по вихідним є один плюс – перестаєш боятися понеділка.