Еротичний гороскоп на 27 січня Овен

Зірки передбачають для вас незабутній романтичний день і пристрасну ніч. Вам варто швидше закінчити роботу і налаштуватися на необхідну атмосферу та настрій. Одягніть найспокусливішу білизну, щоб підкреслити ваші принади.

Еротичний гороскоп на 27 січня Телець

В цей день зорі пропонують вам зробити подарунок своєму обранцю. Вашому партнерові захочеться чогось особливого, тож потіште його іграшкою з секс-шопу. Це точно має його збадьорити та налаштувати на близькість.

Еротичний гороскоп на 27 січня Близнюки

Близнюки можуть втупити у суперечку зі своїм партнером. Головне знайти компроміс та вислухати один одного. Лише так ви досягнете консенсусу та хорошої ночі.

Еротичний гороскоп на 27 січня Рак

Раки ніколи не кажіть "ніколи". Особливо під час любовних ігор. На вас чекає дещо нове та незабутнє, лише дозвольте йому статися.

Еротичний гороскоп на 27 січня Лев

Якщо вам не хочеться сексу, то скажіть про це прямо, давайте обійдемося без натяків і агресії. Постарайтеся тримати себе в руках і не випускати ситуацію з-під контролю.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Еротичний гороскоп на 27 січня Діва

Побережіть свої чарівні уста для того, хто зможе оцінити їх по гідності. Ваша харизма сьогодні буде затьмарювати зимове сонце. Користуйтеся можливістю.

Еротичний гороскоп на 27 січня Терези

Сьогодні у вас може виникнути почуття заздрості через розповіді ваших друзів про їх інтимне життя. Але є можливість уникнути цього, розкажіть пару анекдотів, не більше.

Еротичний гороскоп на 27 січня Скорпіон

Вас буде переповнювати почуття пристрасті, потрібно з ним щось робити. Перенаправте її у своє тіло, займіться спортом.

Еротичний гороскоп на 27 січня Стрілець

Стрільцям сьогодні може пощастити, на них нарешті зверне увагу обранець їх мрії. А ще несподіванішим може стати дуже приваблива пропозиція від давнього шанувальника, від неї вам точно не захочеться відмовитися.

Еротичний гороскоп на 27 січня Козоріг

Сьогодні вам захочеться зробити щось, що вам не притаманне. Рольові ігри можуть вам у цьому допомогти, але не перестарайтеся, щоб не злякати свого партнера і себе своєю активністю.

Еротичний гороскоп на 27 січня Водолій

Ваша підтримка, як ніколи раніше, сьогодні дуже необхідна вашому партнерові. Йому буде погано як морально, так і фізично, і змінити це можете лише ви. Допоможіть йому подолати важкий період його життя, добавте ніжності, обійм та ласки.

Еротичний гороскоп на 27 січня Риби

Сьогодні ви є незаперечним доказом того, що жінки люблять вухами. Сьогодні ви купатиметеся в увазі протилежної статі, але поглянете лише на того, хто потішить вас приємними компліментами. І можливо не даремно. Прислухайтеся також до свого серця.

Нагадуємо, астрологи назвали знаки Зодіаку, яких у лютому чекає виконання бажань та неймовірний успіх.

Як повідомляв портал Знай.uа, астрологи заявляють, що у кожного знака з палітри Зодіаку є своє персональне і унікальне слово, яке слідує за людиною протягом усього її життя.

Також портал Знай.uа писав, що відомий російський астролог Влад Росс розповів, кому пощастить у 2020 році Щури.