Російська пранкери Володимир Кузнєцов і Олексій Столяров (Вован і Лексус) запустили міжнародний проект "Зірки рятують Землю", присвячений глобальним проблемам, що стоять перед людством.


Лексус та Вован зателефонували зірці «Джокера», а також відомому экоактивисту і вегану, Хоакін Фенікс від імені Грети Тунберг і її батька.
Розмова почалася з того, що Феніксу запропонували приєднатися до акції, якої насправді не існує. Навіщо він відповів, що хоче щоб його наречена Руні зіграла там роль, і сказав, що подумає над її кандидатурою.


Далі пранкери додали і Джерарда Літо, який також відомий тим, що грав "Джокера", але Фенікс не піддався на цю провокацію.

Під завісу Фенікса попросили розсміятися як Джокер, що остаточно видало пранкерів. Хоакін похвалив хлопців за класний розіграш і заявив, що це «чудово», додавши в жарт, що тепер «можливо, буде трохи заїкатися».

Нагадаємо, раніше американська академія кіномистецтва буквально недавно оголосила номінантів на "Оскар-2020", а букмекери вже дали перші прогнози щодо лауреатів премії в кожній з категорій.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще


Як повідомляв портал "Знай.uа", екшн-фільм "Хижі птахи" з незрівнянною Марго Роббі є одним з найбільш очікуваних в 2020 році.


Також Знай.uа" писав: що склав добірку кращих фільмів, перерахувавши найбільш цікаві і захоплюючі трилери, які здобули популярність у глядачів.