Американська академія кіномистецтва буквально нещодавно оголосила номінантів на "Оскар-2020", а букмекери вже дали перші прогнози щодо лауреатів премії в кожній з категорій. Прогнози переможців кінопремії опубліковано на сайті Parimatch.

Так, перемогу в головній категорії "Найкращий фільм" прогнозують стрічці Сема Мендеса "1917". На її перемогу букмекери дають коефіцієнт 1.70. На другому місці – фільм Квентіна Тарантіно "Одного разу в Голлівуді" з коефіцієнтом 3.50, а на третьому опинився фільм корейського режисера Пон Чжун Хо "Паразити" з коефіцієнтом 4.50.

У номінації "Найкраща режисура" перемога з коефіцієнтом 1.70 може дістатися Сему Мендесу. Також високі шанси є у Пон Чжун Хо з коефіцієнтом 3.00.

У номінації "Найкраща чоловіча роль" фаворитом є Хоакін Фенікс за головну роль у "Джокері" з коефіцієнтом 1.15. На другому місці з великим відривом – Адам Драйвер, який зіграв у "Шлюбній історії", з коефіцієнтом в 6.00.

Хоакін Фенікс у фільмі "Джокер", постер
Хоакін Фенікс у фільмі "Джокер", постер

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Фавориткою в номінації "Найкраща жіноча роль" є Рене Зеллвегер за роль у фільмі "Джуді". Її коефіцієнт дуже високий – 1.20. На друге місце з коефіцієнтом в 6.00 розмістили Скарлетт Йоханссон за роль в "Шлюбній історії".

Рене Зеллвегер
Рене Зеллвегер

"Найкращу чоловічу роль другого плану" прогнозують Бреду Пітту за фільм "Одного разу в Голлівуді". "Найкраща жіноча роль другого плану" може дістатися Лорі Дьорн за фільм "Шлюбна історія".

Бред Пітт, фото: Pinterest
Бред Пітт, фото: Pinterest

"Найкращий анімаційний фільм" – "Історія іграшок 4", а "Найкраща пісня до фільму" – "Love Me Again" з фільму "Рокетмен".

Нагадаємо, хто побореться за престижну кінопремію "Оскар-2020".

Як повідомляв портал Знай.uа, нова церемонія "Оскар 2020" пройде без ведучого.

Також портал Знай.uа писав, що "Джокер" Хоакін Фенікс отримав золоту статуетку.