Гороскоп на 9 лютого Овен

Сьогодні вам не доведеться побоюватися, що хтось не виконає своєї обіцянки і тим самим підведе вас під монастир. Можете безбоязно брати доручення на друзів і близьких - зроблять як миленькі.

Гороскоп на 9 лютого Телець

Уникайте публічних суперечок сьогодні. Якщо в розмові буде брати участь більш як двоє осіб, то вони з великим ступенем ймовірності можуть об'єднатися проти вас.

Гороскоп на 9 лютого Близнюки

Сьогодні вас може здолати абсолютно невиправдане почуття провини. Ваші дії можуть не відповідати чиїмось уявленням про правильності, але це не означає, що вони погані і неприйнятні в даній ситуації.

Гороскоп на 9 лютого Рак

Сьогоднішній день повинен бути вдалим для того, хто поставив своєю метою завдання причарувати кого-небудь і повністю заволодіти його думками і почуттями. Але будьте уважні, адже ви можете зробити це і несвідомо.

Популярні новини зараз
Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Повітряний шоколадний пиріг усього за 20 хвилин: все змішав і в духовку Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити
Показати ще

Гороскоп на 9 лютого Лев

Не намагайтеся посунути гору силою думки - не посунеться. Не карайте тих, кого можете покарати - вони цього не заслужили.

Гороскоп на 9 лютого Діва

Сьогодні ваша черга танцювати на чиїхось нервах. Скористаєтеся ви можливістю - справа хазяйська.

Гороскоп на 9 лютого Терези

Сьогодні у вас буде рідкісна можливість віддячити тих, хто добрий з вами. Те, що ви довгий час відкладали, почнеться саме собою. Бережіться, і те й інше набуває характеру тенденції.

Гороскоп на 9 лютого Скорпіон

Змінити все навколо неважко, проте подальші поліпшення потребують значно більшої кількості сил, ніж те, яким ви володієте. Залучіть до цього процесу інших.

Гороскоп на 9 лютого Стрілець

Сьогодні вас будуть відчайдушно відволікати від виконання обов'язків, а потім картати за те, що ви не встигли зробити. День загрожує скандалом. Намагайтеся не піддаватися на провокації.

Гороскоп на 9 лютого Козеріг

Сьогодні щось важливе і, можливо, давно очікуване вами повинно статися саме в той момент, коли вас не буде поруч. Постарайтеся не затьмарювати радість іншим погано прихованим розчаруванням.

Гороскоп на 9 лютого Водолій

Народна мудрість, яка говорить, що той, хто їде тихіше, буде значно далі, більш ніж виправдана. Якщо хочете домогтися свого сьогодні, дійте тихою сапою, а ні в якому разі не нахрапом.

Гороскоп на 9 лютого Риби

Їжте, пийте, веселіться! Не здумайте працювати - цей день створений для відпочинку. Ви його заслужили.

Нагадаємо, команда дослідників з різних країн світу змогла схрестити свиню з людиною, в результаті вони отримали життєздатний ембріон.


Як повідомляв портал "Знай.uа", у лютому деяким знакам Зодіаку слід проявити обережність у різних аспектах життя.


Також Знай.uа" писав, що астрологи поділилися свіжим гороскопом і розповіли, що чекати деяким закоханим знакам Зодіаку цього місяця.