Овен

Овен
Овен

Овни, приготуйтеся до активного і насиченого тижня. Вас чекають нові перспективи і цікаві відкриття. Не бійтеся братися за складні проєкти і реалізовувати сміливі ідеї — у вас все вийде! У відносинах буде панувати повна гармонія.

Телець

Телець
Телець

Схоже, що в понеділок Ви будете перебувати в дуже емоційному стані, і Ваші емоції навряд чи можна буде назвати позитивними. Здебільшого Вас будуть переповнювати жадібність і заздрість, але, на щастя, вже через пару днів Ви прийдете в норму. Головне намагайтеся до тих пір тримати себе в руках.

Близнюки

Близнюки
Близнюки

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На цьому тижні Ви можете зіткнутися з якоюсь складною задачею, вирішити яку буде вкрай непросто. Ну що ж, просто наберіться терпіння не робіть нічого до тих пір, поки не з'ясуєте всю необхідну Вам інформацію. Ваші друзі завжди захоплювалися Вашою неймовірною інтуїцію і проникливість.

Рак

Гороскоп, фото: Rosregistr.ru
Гороскоп, фото: Rosregistr.ru

Ракам буде, мабуть, простіше всіх. Гіперчутливість — ваше друге ім'я, так що особливих змін у житті та енергетиці ви не помітите. Бажано впорядкувати своє життя хоча б на побутовому рівні, в ідеалі — на фінансовому. Зараз для цього відкриті всі шляхи. Вплив планет на цьому тижні неспокійно. Матеріальний успіх, як і особистий успіх, буде безпосередньо пов'язаний з умінням працювати в команді.

Лев

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

Всім оточуючим Вас людям може здаватися, що вони точно розуміють всі нюанси поточної ситуації, але Ви є самим наглядовою з усіх помітили деякі нюанси, які вислизають від інших. Тепер скористайтеся притаманним Вам чарівністю і впевненістю, щоб поділитися своїми міркуваннями з іншими.

Діва

Діва
Діва

Ви рідко задовольняєтеся тим, що лежить на поверхні. І чим глибше Ви копаєте, тим більше цікавої інформації Вам відкривається. Цей тиждень чудово підходить для того, щоб ризикнути і спробувати зробити спілкування з одним із своїх друзів більш щирим і відкритим. Подивіться, що він зможе Вам повідати.

Терези

Терези
Терези

Ймовірно, сьогодні Ви перебуватимете в трохи жадібному умонастрої. Скоріше не стільки в жадібну, скільки у мотивованому. Ви будете усвідомлювати, що цей світ може стати Вашим при належному завзятості і старанності з Вашого боку.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

Схоже, що в цей період всі навколишні будуть від Вас без розуму, і кожному буде хотітися провести з Вами час. Та й Ви теж будете з величезним задоволенням з ними спілкуватися - особливо зі своїми друзями. В середу або четвер Ви, ймовірно, вирішите організувати якесь абсолютно божевільний захід.

Стрілець

Стрілець
Стрілець

Про що Ви мріяли останнім часом? Ймовірно, в цей період навколишнє Вас дійсність може здаватися Вам досить заплутаною і незрозумілою, але Ваші мрії будуть виразно Вам на щось вказувати. Ваше підсвідомість - дуже цінний порадник, тому постарайтеся уважно прислухатися до того, що воно намагається Вам повідомити. В цілому, вся ця тиждень буде наповнене якимись шуканнями - не будь на самоті або разом з іншими людьми.

Козоріг

Козеріг
Козеріг

Нехай цей тиждень стане початком нової сторінки Вашого життя. Саме час здійснити в ній ряд позитивних змін. Наприклад, переглянути коло своїх знайомств та виключити з нього тих "друзів", які дзвонять Вам тільки тоді, коли їм щось потрібно.

Водолій

Водолій
Водолій

Схоже, що в цей період всі Ваші думки будуть присвячені кар'єри. Звичайно, Вам хотілося б приділити якусь увагу і питанням домашнього і особистого життя, але зараз найбільшу важливість для Вас все-таки матиме робота. І це цілком нормально.

Риби

Риби, гороскоп
Риби, гороскоп

Вам подобається допомагати іншим людям, але останнім часом Ви серйозно почали задаватися питанням про те, чи не користуються Ваші приятелі Вашої чуйністю і добротою. Не дозволяйте їм Вас використовувати. Зрештою, Ви не зможете догодити всім і вся. Тому сконцентруйтеся на власних потребах і бажаннях і не переживайте про те, що можуть подумати або сказати інші.

Нагадаємо, команда дослідників з різних країн світу змогла схрестити свиню з людиною, в результаті вони отримали життєздатний ембріон.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у лютому деяким знакам Зодіаку слід проявити обережність у різних аспектах життя.

Також Знай.uа" писав, що астрологи поділилися свіжим гороскопом і розповіли, що чекати деяким закоханим знакам Зодіаку цього місяця.