Еротичний гороскоп на 12 лютого Овен

У вас буде просто нульова статева активність, тому що ваш коханий став нечистоплотним, а ви – дуже гидливими для таких витівок.

Еротичний гороскоп на 12 лютого Телець

Ваш партер отримає задоволення лише в тому випадку, якщо ви організуєте йому музичний супровід з його улюблених композицій під час сексу.

Еротичний гороскоп на 12 лютого Близнюки

Вас все так буде сильно дратувати, що і на партнері зірветеся. Можете побити його прямо в ліжку. Найкраще обмежити спілкування з коханим.

Еротичний гороскоп на 12 лютого Рак

Ви можете не отримати зовсім задоволення від любовних ігор, але ще не потрібно зразу корчити кисле обличчя. Не ваш партнер винен у такому збігу обставин.

Гороскоп на лютий

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Еротичний гороскоп на 12 лютого Лев

Залишайтеся на сторожі, навіть якщо своїми ласками змогли притлумити пильність партнера. Так можна його випадково і чужим ім'ям назвати, а це він вже помітить.

Еротичний гороскоп на 12 лютого Діва

Діви повинні показати себе з хорошої сторони: і виглядати добре, і вечерю приготувати, і показати себе самим пристрасним створінням. Можете потім сміливо вимагати нагороду за це.

Еротичний гороскоп на 12 лютого Терези

Ви можете трохи побалувати себе різними еротичними новинками. І ще одне – не бійтеся зізнаватися у своїх бажаннях коханому.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Еротичний гороскоп на 12 лютого Скорпіон

Вам треба особливо помітити те, що скаже ваша половинка відразу ж після сексу. Ці слова будуть максимально щирими і покажуть, що займає його голову.

Еротичний гороскоп на 12 лютого Стрілець

Зірки зроблять вас сентиментальними, ніжними і плаксивими. Ось тільки партнеру така вологість навряд чи сподобається. Тримайте себе в руках.

Еротичний гороскоп на 12 лютого Козеріг

Шкода, але у вашого партнера в цей день не буде дару передбачати ваші бажання наперед. Та й він уже придумав, як можна по-іншому розважити вас.

Еротичний гороскоп на 12 лютого Водолій

Щоб насититися вам може не вистачити і подвійної порції сексу. Але від цього не потовстішаєте, так що можете повторювати стільки разів, скільки потрібно.

Еротичний гороскоп на 12 лютого Риби

Вам буде складно сконцентруватися на чомусь одному і це проявиться і в сексі. Ваш коханий повинен знати, що ви просто неуважні, а не відкидаєте його.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua деякі українські вищі навчальні заклади потрапили у рейтинг кращих за версією QS World University Rankings.

Також Знай.ua писав, водіям в Україні збираються сильно підвищити штрафи, хоч би так само сильно зростали зарплати.

Нагадаємо, українцям розповіли, що через новий додаток «Дія» не збираються надсилати повістки в армію, це фейки.